logo
0

Carbon Theory Day-Lite Cream SPF 50+ - Hydratačný ochranný krém na tvár

  • Day-Lite Cream
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Day-Lite Cream SPF 50+ - Hydratačný ochranný krém na tvár

Hydratačný opaľovací krém na tvár s jedinečným superľahkým zložením, širokospektrálnou UVA a UVB ochranou proti slnku. Je určený pre všetky typy pleti, od citlivej až po mastnú. Obsahuje ingrediencie zabraňujúce poraneniu a popraskaniu pokožky, vďaka ktorým bude vaša pleť zdravá a chránená pred slnkom.

Zoznámte sa so svojím novým ochrancom kože - krémom Carbon Theory SPF 50+. Vďaka jedinečnému superľahkému zloženiu, širokospektrálnej UVA a UVB ochrane proti slnku a budovateľnej hydratácii ide o novú generáciu opaľovacích krémov. Je určený pre všetky typy pleti, od citlivej až po mastnú, a tiež obsahuje ingrediencie zabraňujúce poraneniu a popraskaniu pokožky, vďaka ktorým bude vaša koža šťastná, zdravá a chránená pred slnkom.

Ako funguje:
SymSave® H je antioxidant s upokojujúcimi účinkami pre upokojenie citlivej pokožky. Glycerín udržuje pokožku zdravú a hydratovanú a zároveň pomáha obnoviť kožnú bariéru a chrániť ju pred podráždením. Dicaprylyl Ether je prírodný rastlinný olej, ktorý zmäkčuje pokožku a jeho hlavnou prednosťou je, že nezanecháva po nanesení mastný pocit. Nová generácia chemických opaľovacích krémov s veľmi dlhými vedeckými názvami (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate a Ethylhexyl Triazone) ponúka širokospektrálnu ochranu pred UVA a UVB lúče, ľahko sa roztierajú a sú bez parfumácie.

Čo by ste mali vedieť:
Nemastné zloženie UVA ochrana vegánsky a cruelty free produkt bez parfumácie UVB ochrana vhodný pre všetky typy pleti

Použitie:
Naneste dostatočné množstvo na tvár a krk minimálne 30 minút pred slnením. Pre maximálny účinok opakujte aplikáciu každé 2 hodiny počas dňa. Večer očistite pomocou dvojfázovej čistiacej vody Bi-Phase Cleansing Water.
Day-Lite Cream