logo
0

Delhicious Rich Roots Hair Oil - Vlasový olej

  • Rich Roots
100ml SKLADOM
+ ZADARMO
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Rich Roots Hair Oil - Vlasový olej

Olej na vlasy so zmesou 6 rastlinných, ajurvédskych, indických olejov, ktoré sa po stáročia používajú na posilnenie vlasov a podporu ich rastu.

Vytvorený tak, aby sa stal súčasťou Vášho rituálu starostlivosti o vlasy. Zoznámte sa so zmesou 6 rastlinných, ajurvédskych, indických olejov, ktoré sa po stáročia používajú na posilnenie vlasov a podporu ich rastu. Amla (indický egreše) je bohatý na Vitamín C, posilňuje pokožku hlavy, redukuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Bhringraj, tiež známy ako "kráľ byliniek", má protizápalové vlastnosti, vďaka ktorým redukuje tvorbu lupín a uľavuje suchej a svrbivej pokožke hlavy so sklonmi k lupienke. Arganový olej, bohatý na antioxidanty, hydratuje a dodáva lesk, zatiaľ čo rozmarínový olej pomáha stimulovať folikuly a vlasy sú tak zdravšie, dlhšie a silnejšie.

Naneste požadované množstvo oleja priamo do rozpustených vlasov a vmasírujte do pokožky hlavy. Na dosiahnutie najlepších výsledkov nechajte pôsobiť aspoň 10 minút alebo cez noc. Opláchnite a vyčistite ako obvykle šampónom.
Rich Roots