logo
0

Holika Holika Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit - Súprava na pery

  • Golden Monkey
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit - Súprava na pery

3-kroková starostlivosť o túto jemnú oblasť vám umožní plne si užiť obdivné pohľady silnejšej polovice ľudstva a získať dôveru vo svoju neodolateľnosť!

Prvou fázou starostlivosti je jemný peeling pier pomocou unikátneho bavlneného obrúska. Je nasiaknutý cennými rastlinnými výťažkami a doplnený o drobné čiastočky zlata. Obrúsok vyčistí pokožku od odumretých buniek a zacelí mikrotrhlinky.

Druhou fázou starostlivosti je aplikácia hydrogélovej masky. Ľahký a výživný, okamžite preniká do buniek a nasycuje ich vlhkosťou. Kolagénové vlákna vyhladzujú jemné vrásky a dodávajú perám objem a pružnosť. Vitamín E zlepší mikrocirkuláciu krvi. Oleje a rastlinné výťažky ochránia jemnú pokožku pred negatívnymi vplyvmi prostredia.

Tretia fáza starostlivosti je posledná. Je založená na použití nutričnej esencie. Dodá vašim hubičkám zamatový pocit, prirodzenú sýtu farbu a atraktívny lesk.

Spôsob použitia:
Pleť pier očistenú od kozmetiky jemne masírujte špeciálnym peelingom, potom na pery naneste hydrogélovú masku. Po 15 minútach masku snímte a ako posledný krok naneste na pery medovú esenciu.
Golden Monkey