logo
0

Kevin Murphy Smooth.Again Treatment - Bezoplachová starostlivosť pre hrubé a nepoddajné vlasy

  • Smooth.Again Treatment
200ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Smooth.Again Treatment - Bezoplachová starostlivosť pre hrubé a nepoddajné vlasy

Kevin Murphy Smooth.Again je inovatívna bezoplachová starostlivosť navrhnutá špeciálne pre hrubé a nepoddajné vlasy, ktorá sľubuje transformáciu ťažko ovládateľných vlasov na hladké a žiarivo lesklé pramene. Tento produkt je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívny a dlhotrvajúci spôsob, ako zvládnuť svoje vlasy bez toho, aby ich zaťažovali ťažkými produktmi. Vďaka bohatej zmesi prírodných olejov, extraktov a masiel Kevin Murphy Smooth.Again poskytuje intenzívnu výživu a hydratáciu, zatiaľ čo zároveň chráni vlasy pred teplom a vonkajšími vplyvmi.

Účinky:
Kevin Murphy Smooth.Again bezoplachová starostlivosť účinne zvláčňuje, vyhladzuje a zjemňuje hrubé a nepoddajné vlasy, čím uľahčuje ich styling a zlepšuje celkovú úpravu vlasov. Vďaka svojmu bohatému zloženiu tento produkt zanecháva vlasy nádherne hladké, bez krepovatenia as nádherným leskom. Navyše poskytuje ochranu proti teplu a pomáha minimalizovať poškodenie vlasov spôsobené stylingovými nástrojmi.

Vhodný pre:
Tento produkt je ideálnou voľbou pre jednotlivcov s hrubými, nepoddajnými alebo krepatými vlasmi, ktorí hľadajú efektívny spôsob, ako dosiahnuť hladký a lesklý vzhľad bez použitia ťažkých alebo mastných produktov. Kevin Murphy Smooth.Again je vhodný na každodenné použitie a je bezpečný pre farbené vlasy.

Použitie:
Aplikujte malé množstvo bezoplachovej starostlivosti Kevin Murphy Smooth.Again na vlhké alebo suché vlasy. Sústreďte sa na strednú dĺžku a končeky, kde je výživa najviac potrebná. Nemusíte oplachovať. Produkt je navrhnutý tak, aby bol ľahký a nezaťažoval vlasy, čo umožňuje jednoduchý styling a zanecháva vlasy hladké a lesklé.
Smooth.Again Treatment