logo
0

Adidas A3 Men Pro Invisible Intensive Deodorant Roll-on

  • A3 Men
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Adidas / A3
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie A3:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Dlhotrvajúci pocit sviežosti a dokonalá ochrana proti poteniu viac ako 24 hodín.

Prichádza nová generácia vysoko účinných antiperspirantov, ktoré zaisťujú dokonalú kontrolu nad potením, prinášajú pocit maximálneho pohodlia a dodávajú sebadôveru. Adidas predstavuje novú radu Action 3 s Dry Max System, ktorá je určená nielen športovcom, ale všetkým, ktorí vyžadujú to najlepšie.

Pôvodná technológia existujúcich Action 3 antiperspirant roll-onov pre muža bola vylepšená o revolučný Dry Max System, ktorý zabezpečuje tú najvyššiu ochranu proti poteniu, ktorú do tejto doby Adidas vyvinul. Doslova posúva hranice doterajších možností a uspokojí tak aj veľmi náročné požiadavky profesionálnych športovcov.

Nové antiperspiranty Action 3 s Dry Max System zaisťujú až o 40% vyššiu účinnosť. Jedinečná kombinácia účinných látok regulujúcich potenie a absorpčných materiálov redukuje vlhkosť vylučovanou kožou po dobu dlhšiu ako 24 hodín.

Po použití antiperspirantu Action 3 s Dry Max System zostáva pleť suchšia po dlhú dobu aj v priebehu vysokej fyzickej námahy. Vlhkosť a zápach sú redukované a vy sa môžete sústrediť na oveľa dôležitejšie veci, ako je posúvanie osobných limitov a dosahovanie nových rekordov.
A3 Men