logo
0

Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - Gélová kúra pre lesk vlasov

  • My Hair
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - Gélová kúra pre lesk vlasov

Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster je vysoko účinná gélová kúra, ktorá dodáva vašim vlasom okamžitý a dlhotrvajúci lesk. Tento produkt je súčasťou inovatívneho radu My Hair My Canvas od Alterna, ktorý je známy svojimi vegánskymi a vysoko účinnými riešeniami starostlivosti o vlasy.

Účinky:
Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster zaisťuje okamžitý lesk a hladkosť vlasov, zatiaľ čo posilňuje a chráni vlasy pred ďalším poškodením. Tento produkt tiež pomáha zlepšovať textúru vlasov, robí ich mäkkými na dotyk a uľahčuje ich upraviteľnosť.

Vhodný pre:
Táto gélová kúra je vhodná pre všetky typy vlasov, najmä pre tie, ktoré postrádajú lesk a pružnosť. Je ideálny pre vlasy, ktoré boli poškodené tepelným stylingom alebo chemickými ošetreniami.

Použitie:
Aplikujte malé množstvo produktu do dlaní, potom vmasírujte do čistých, vlhkých vlasov od korienkov po končeky. Neoplachujte. Potom vlasy usušte a upravte ako obvykle. Tento produkt môže byť použitý samostatne alebo zmiešaný s vašim obľúbeným stylingovým produktom pre extra lesk.

Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster je skvelým riešením pre tých, ktorí hľadajú okamžitý lesk a zdravý vzhľad svojich vlasov.
My Hair