logo
0

Ardell Magnetic Lashes Lash Applicator - Aplikátor magnetických umelých rias

  • Magnetic Lashes
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Pomôcky na riasy:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Magnetic Lashes Lash Applicator - Aplikátor magnetických umelých rias

- aplikátor uľahčí a urýchli aplikáciu magnetických umelých rias, ktorých aplikácia môže začiatočníkom spôsobovať problémy
- vďaka magnetickým slabým prúžkom riasy ľahko priľnú k aplikátora, čím bude práca s magnetickými riasami jednoduchá a rýchla
- s aplikátorom Magnetic Lash Applicator bude aplikácia magnetických umelých rias hračka

Použitie:
Nalíčte si Vaše riasy maskarou.
V prípade potreby upravte malými nožnicami dĺžku umelých rias podľa dĺžky Vášho oka. Riasy by mali najlepšie začínať nad očné bábikou.
Na špeciálnu aplikátor, ktorý obsahuje dva veľmi slabé magnety, pripevnite horný (Upper) a spodný (Under) magnetické riasy Ardell. Dajte pozor, aby magnet horných rias (Upper) smeroval smerom dole a magnet dolných rias (Under) smeroval nahor. Horné riasy pripevnite na stranu, kde sa nachádza logo Ardell.
Pokiaľ máte oba rady rias správne pripevnené k aplikátoru, uchopte aplikátor tak, aby logo Ardell smerovalo hore. Potom umiestnite riasy pomocou aplikátora tak, aby Vaše riasy boli uprostred. Stlačte aplikátor, aby sa horná (Upper) a dolná (Under) riasy spojili s Vašimi riasami, čím vznikne "sandwich" medzi umelými a Vašimi riasami.
Magnetic Lashes