logo
0

Ardell Studio Effects Wispies ( 4 ks ) - Umelé riasy

  • Studio Effects
Black
SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Umelé riasy:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Studio Effects Wispies ( 4 ks ) - Umelé riasy

Nalepovacie riasy Ardell Studio Effects určené pre najnáročnejšie zákazníčky sú doplnené o 4 trsy na priehľadnom prúžku. Prírodné umelé riasy dodajú Vašim očiam objem a neodolateľný pohľad. Umelé riasy vytvoria vzhľad objemných, hlbokých a dokonalých rias. Riasy vytvorené zo 100% ľudských vlasov sú ľahké a ľahko sa aplikujú na očné viečko. Dokonale riasy predĺžia, definujú a vyplnia chýbajúce riasy. Perfektne zvýraznia oči a riasam dodajú príťažlivý vzhľad. Rad Studio Effects sa najlepšie hodí pre majiteľky veľkých okrúhlych a hlboko posadených očí mandľového tvaru. Vytvorte si zvodné a neodolateľné riasy ľahko a rýchlo pomocou prírodných umelých rias Ardell Studio Effects.

Potrebné pomôcky na aplikáciu umelých rias:
· pomarančové drievko
· pinzeta alebo aplikátor Ardell Dual Lash Applicator
· malé nožnice od manikúry
· lepidlo na riasy
· klieštiky na riasy

Použitie:
1) Nalíčte si oči spôsobom, akým ste zvyknutá, iba sa vyhnite použitiu krémových očných tieňov.
2) Priložte riasy k oku a skúste, či je ich dĺžka je vyhovujúca k Vášmu oku, v prípade potreby skráťte dĺžku rias z vonkajšej strany pomocou malých nožníc od manikúry. Neplatí pre trsové riasy, ich množstvo si určíte podľa Vašej potreby.
3) Pomocou pomarančového drievka aplikujte Vami vybrané lepidlo z radu Duona umelé riasy.
4) Pomocou pinzety priložte umelé riasy, čo najbližšie k hornej línii Vašich rias. Najprv pritlačte uprostred, potom na vonkajšej strane a nakoniec pri vnútornom kútiku. Pridržte riasy, aby lepidlo poriadne zaschlo. U individuálnych rias priložte trs, čo najbližšie k oku a chvíľu ho pridržte.
5) V prípade nepresností doplňte očnú linku.
6) Pomocou klieštičiek na riasy vytvarujte riasy, aby sa prepojili Vaše riasy s umelými.

Náprava:
Odstráňte riasy pomocou vody a odličovadla. Samotné riasy opláchnite vlažnou vodou, aby sa odstránili prípadné nečistoty. Potom riasy uložte do pôvodného obalu. Riasy je možné znovu použiť po dobu 2 - 3 týždňov.
Studio Effects