logo
0

Astina Kilostop balance 60 tabliet

  • Kilostop balance
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Zdravie / Problematiky / Doplnky stravy
Astina
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BALENIE
60 tabliet - dávka na 10 - 60 dní

DÁVKOVANIE
INTENZÍVNY REDUKČNÝ PROGRAM: 3x denne 2 kapsule pred jedlom, nutné zapiť väčším množstvom tekutiny (1 - 2 poháre), v spojení s nízkoenergetickú diétou po dobu minimálne 1 mesiaca, potom je možné prejsť na udržiavaciu program alebo ANTI-YO-YO program.
UDRŽIAVACIA DLHODOBÝ PROGRAM: 1 kapsula pred jedlom, ak sú jedlá rovnomerne energeticky rozvrstvená, inak 2 kapsule pred energeticky najvýdatnejším jedlom a jedna kapsula pred ostatnými jedlami.
ANTI-YO-YO PROGRAM: 1 kapsula pred raňajkami a obedom, nutná striedma večera, užívanie po dobu minimálne jedného mesiaca po redukčnom programe. Sport program: 1 - 3 kapsule pred večerou, do 19. hodiny večernej, dôkladne zapiť.
DETOXIKAČNÝ PROGRAM: 1 - 2 kapsule pred raňajkami a obedom, 1 kapsula pred večerou pri stravovacím režime bez ťažkých, tučných, vyprážaných jedál, s navýšeným množstvom zeleniny a dostatočným príjmom tekutín, po dobu 15 - 20 dní.
Jednodňové očista organizmu pri pôstu: 2 - 4 kapsule 3x počas dňa, zapiť väčším množstvom neperlivej vody.
DLHODOBÝ FIT PROGRAM: 1 kapsula pred obedom.
PROGRAM ODKYSLENIE: 3x denne 1 kapsula pred jedlom po dobu minimálne 20 dní, v kombinácii s doplnkami stravy obsahujúce dostatočné množstvo horčíka (nad 300 mg čistého horčíka, odporúčame prípravok Astina Supermag B6). Prípravok neobsahuje lepok, sóju, orechy, konzervanty, farbivá, umelé sladidlá. Bez živočíšnych tukov a zdrojov. Vhodné pre vegetariánov, vegánov a diabetikov

UPOZORNENIE
Výživový doplnok. Nie je vhodný pre deti do 6 rokov a pre tehotné ženy. Ukladajte mimo dosahu malých detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy.
Kilostop balance