logo
0

BaByliss PRO Veneziano-HQ Hairdryer 2200W IONIC BAB6960IE - sušič vlasov

  • Veneziano-HQ Hairdryer
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Veneziano-HQ Hairdryer 2200W IONIC BAB6960IE - sušič vlasov

2200W profesionálny fén vyrobený v Taliansku sa vyznačuje výkonným AC motorom s dlhou životnosťou, šetrí Váš čas rýchlym sušením pomocou skvelého výkonu prúdenia vzduchu 161km/h.

Excelentný tlak 1192Pa a perfektná kontrola teploty poskytujú vysokú efektivitu, optimálne sušenie a dlhotrvajúci perfektný styling s väčšou odolnosťou proti vlhkosti.

Vynikajúca kvalita zostavenia a efektívneho designu, poskytuje pohodlnú manipuláciu s maximálnou kontrolou, a profesionálny výkon a štýl zodpovedajúci štandardu očakávania tých najnáročnejších profesionálov. Je vhodný pre všetky typy vlasov aj tie najhrubšie.

Vysoko výkonný AC motor vyrobený v Taliansku
Tento motor bol navrhnutý na intenzívne profesionálne použitie a ponúka skvelý profesionálny výkon.
Vysokovýkonné výhrevné teleso optimalizuje teplo, ktoré prúdi s rovnomernou teplotou. Výkon výhrevného telesa výrazne znižuje čas sušenia.

100% profesionálna rukoväť, odolný kábel
VENEZIANO-HQ je opatrený rukoväťou, ktorá optimalizuje celkovú rovnováhu fénu. Perfektne sa hodí do salónov. Ergonomická rukoväť napomáha uvoľniť napätie vo svaloch v predlaktí a predchádza chorobám z povolania.
Rukoväť je dokonale tvarovaná pozdĺž osi ťažiska, čo zaisťuje vyvážené držanie. Ergonomický design padne do ruky a zaistí bezpečné uchopenie medzi palcom a ukazovákom. Táto rukoväť bola navrhnutá na intenzívne použitie.
S novou rukoväťou prichádza aj nový kábel, ktorý je odolnejší a vydrží až 200000 ohnutí bez poškodenia. Štandardná norma pre profesionálne fény je 10000 ohnutí.

Starostlivosť o vlasy
VENEZIANO-HQ disponuje generátorom iónov, ktoré pôsobia do hĺbky vlasov a eliminujú statickú elektrinu na povrchu vlasov. Iónová technológia zanecháva vlasy jemné, lesklé a bez krepovatenia. Ľahšie sa rozčesávajú a tvarujú.
Veneziano-HQ Hairdryer