logo
0

Beauty-relax BR-1150W - Ultrazvukový kozmetický prístroj na pleť s fotónovou terapiou 5v1

  • BR-1150W -
AKCIA SKLADOM
+ ZADARMO
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Kozmetické prístroje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BR-1150W - Ultrazvukový kozmetický prístroj na pleť s fotónovou terapiou 5v1

Kozmetický prístroj, ktorý bude hýčkať vašu pleť hneď niekoľkými technológiami: ultrazvukovými vlnami, fotónovú terapiou, ionizáciou a príjemnou vysokofrekvenčné mechanickú masážou. A to všetko účinne, bezbolestne, neinvazívne.
Ultrazvukové vlny - Aplikátor z ušľachtilej ocele po priložení na ošetrovanú oblasť uvoľňuje energiu so špecifickým výkonom a frekvenciou 3MHz. Hodnoty sú optimalizované na to, aby spôsobili tepelný gradient, ktorý významne ovplyvňuje procesy vo vrstve dermis. Dodaná energia aktivuje remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu. Maximálne možné zacielenie energie aj v lokalitách s výraznejšou tukovou vrstvou a následná excitácie metabolických procesov má významný vplyv na veľmi efektívne vyhladenie ovisnutých a deformovaných kontúr.
Fotónová terapia - násobne zvyšuje schopnosť absorbovať výživové látky z krémov, masiek a sér hlbšie do pokožky. Ďalšou funkciou je fotónová terapia v troch farbách prúdov fotónov - červená, modrá a zelená. Ionizačné terapia je doplnená o vibračná masáž, ktorá zlepšuje krvný obeh prostredníctvom stimulácie lymfatického systému. Ošetrenie je vhodné pre suchú, mastnú aj citlivú pleť.
Pôsobením svetelnej energie v špecifických vlnových dĺžkach dochádza k prirodzeným regeneračným procesom vášho tela.
Ionizácia - ionizácie je proces, počas ktorého prenikajú ióny priamo do jednotlivých vrstiev pokožky. Dochádza k uvoľnením kožných pórov. Pôsobením iónov získavajú bunky lepšiu schopnosť absorbovať výživové látky z krémov, masiek a sér hlbšie do pokožky. Ionizačné terapia je doplnená o vibračná masáž, ktorá zlepšuje krvný obeh prostredníctvom stimulácie lymfatického systému tváre. Ošetrenie je vhodné pre suchú, mastnú aj citlivú pleť. Nespornou výhodou pôsobenie iónov je lepšia prirodzenej absorbovanie vlhkosti. Negatívne ióny Fádna, unavene vyzerajúca pleť. Známky stresu. Opuchy. Kladné ióny Dôkladné vyčistenie pleti. Tmavé škvrny v oblasti očí. Prilepené nečistoty v pokožke. Prečo negatívne ióny? Násobne zvyšuje schopnosť absorbovať výživové látky z krémov, masiek a sér hlbšie do pokožky. Celkovo osviežuje pleť, uvoľňuje svalové tkanivo a pôsobí antimikrobiálne. Prečo kladné ióny? Prispieva k obnove kolagénových vlákien. Pomáha k dôkladnému čisteniu.
Vysokofrekvenčné mechanická masáž - Aplikačné hlavica generuje jemné kmity s frekvenciou 12 000 kmitov / sekundu. Hlavný účinok je zlepšenie krvného obehu prostredníctvom stimulácie lymfatického systému tváre. Výsledkom je hladšia, svieža pleť. Lepšie tonus (pleť je farebne jednotnejší). Zároveň dochádza k mechanickej stimulácii kolagénnych a elastických vlákien.

Technické parametre:
- frekvence: 3 MHz
- vlnová dĺžka červeného svetla: 625n
- vlnová dĺžka modrého svetla: 465nm
- vlnová dĺžka zeleného svetla: 525nm
- fotónovú terapiu zaisťuje celkem16 výkonných LED diód
- indikácia stavu batérie
- súčasťou balenia sú ochranné okuliare (v režime fotónovej terapie)
- batérie: zabudovaná Li-ion 1150mAh
- napájanie: adaptérom zo siete 220V (súčasťou balenia)
- rozmery: 5x17x5cm
- hmotnosť :: 165g

Vlastnosti:
- úplne neinvazívne charakter ošetrenie,
- bezpečné, bezbolestné a bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov,
- účinné na povädnutú a nezdravo vyzerajúce pleť,
- pleť má omladený a prežiarený vzhľad,
- vhodný pre všetky typy pleti,
- aplikátor z ušľachtilej nerezovej ocele,
- kompaktný, malý a ľahký.
BR-1150W -