logo
0

Beauty-relax BR-720 - Domáca ultrazvuková kavitácia 3v1

  • BR-720 -
AKCIA SKLADOM
+ ZADARMO
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Prístroje na masáž a celulitídu:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BR-720 - Domáca ultrazvuková kavitácia 3v1

Prístroj na domácu kavitáciu 3v1 predstavuje certifikovaný revolučný nástroj, ktorým budete v pohodlí svojho domova formovať postavu ako v beauty štúdiu. Vďaka kombinácii 3 funkcií získate účinný nástroj v boji proti nadbytočnému tuku, celulitíde a ovisnutej pokožke. Ultrazvuková kavitácia slúži k bezbolestnému, účinnému a trvalému rozpúšťaniu tukových buniek a následne zmenšenie ošetrovaných partií, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky. Ultrazvuková kavitácia je vhodná pre ošetrenie podbradku, rúk, dekoltu, brucha, zadku, stehien a lýtok.
Bezpečná deštrukcie tukových buniek
Aplikačná hlavica prístroja generuje ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú do kože a sú absorbované tkanivami. Tieto vlny efektívne narušujú integritu tukové bunky a uvoľnený tuk štiepi na glycerol, ktorý poslúži ako zdroj energie, a voľné mastné kyseliny, ktoré sú následne vylúčené von z tela.
Ďalšou funkciou je terapia infračerveným svetlom a elektrická stimulácia svalov (EMS). Za ošetrenie v salónoch zaplatíte desaťtisíce. Teraz si za zlomok ceny zaobstaráte technológie používané profesionálmi!
K dispozícii je na výber až 5 úrovní intenzity. Na výber je až 5 rôznych režimov: poklep, masáž, hnetenie, preťahovanie, formovanie.

Elektrická stimulácia svalov (EMS) - základom pohybu tela je kontrakcie svalov, ktoré dostávajú príkazy k činnosti prostredníctvom impulzov vysielané z mozgu. Pohybom sa svaly prirodzenou cestou posilňujú. Svaly pracujú presne na tých partiách, kam gélové elektródy nalepíte. Môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú od elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejší impulzy slúžia k aktívnemu posilňovaniu svalstva. Jemnejšie naopak k ich uvoľneniu po fyzickej námahe. Môžete využiť k aplikácii dve elektródy naraz.

VLASTNOSTI:
- trvalá metóda na odstraňovanie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky,
- priaznivo stimuluje metabolizmus
- prispieva k celkovej regenerácii a ozdravenie tela,
- certifikovaný prístroj
- bezpečné a šetrné ošetrenie v pohodlí domova
- jednoduché používanie
- 2 úrovne intenzity ultrazvuku,
- po ošetrení nevznikajú modriny a jazvy
- 4 infračervené žiariče po obvode hlavice,
- elektrická stimulácia svalov (EMS),
- 5 nastavenie intenzity,
- 5 režimov stimulácie,
- 2 gélové elektródy.

Používajte podľa priloženého návodu.
BR-720 -