logo
0

Clinex Wurm-Ex Plasma 100 ml

  • Wurm-Ex Plasma
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
HUMÍNOVÉ LÁTKY sa veľmi významne podieľajú na celkovej DETOXIKÁCII ORGANIZMU. HUMÍNOVÉ LÁTKY sú cenené pre svoju SCHOPNOSŤ VIAZAŤ VOĽNÉ RADIKÁLY A ŤAŽKÉ KOVY (olovo, kadmium, ortuť) vo forme chelátov, ktoré sa z tela vylúči. Svojim pôsobením ovplyvňujú životaschopnosť nežiaducich organizmov v tele cicavcov

ÚČINKY AKTÍVNYCH ZLOŽIEK PRODUKTU WURM-EX PLASMA:
* EXTRAKT LISTOVÝCH PÚČIKOV ORECHA KRÁĽOVSKÉHO - prispieva k prirodzenej obrane tela pred externými agentmi a na normálnu funkciu črevného traktu, normálnej činnosti obličiek. Je vhodným antioxidantom, udržiava normálnu hladinu lipidov v krvi - metabolizmus lipidov.
* KURKUMA DLHÁ http://www.celostnimedicina.cz/kurkuma-dlouha-curcuma-longa.htm (INDICKÝ ŠAFRÁN, CURCUMA LONGA, 90% EXTRAKT Z PODZEMKU) - má pozitívny vplyv na normálnu trávenie, činnosť pečene, normálny stav kĺbov.
* KYSELINA PANTOTÉNOVÁ http://www.celostnimedicina.cz/kyselina-pantotenova.htm - prispieva k normálnej mentálnej činnosti a k zníženiu vyčerpania a únavy

BALENIE
100 ml - dávka na 20 dní

DÁVKOVANIE
Užívajte 5 ml (1 odmerka) večer pred jedlom. Užívajte najlepšie po dobu 20 dní

UPOZORNENIE
Doplnok stravy. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte pri teplote 20-25 ° C. Wurm-ex nemá kontraindikácie na liečivá. Detoxikáciu a odčervenie nie je vhodné vykonávať pri pečeňových a žlčníkových problémoch, v tehotenstve a ďalej pri poruchách zrážanlivosti krvi alebo pri problémoch s počatím. Môže spôsobovať úbytok váhy a zmenu farby a konzistencie stolice. V prípade zvýšeného pozorovaní mŕtvych tiel červov či ich časti v stolici odporúčame kontaktovať lekára a žiadať komplexné vyšetrenie na helmintov. Môže sa jednať predovšetkým o odolné druhy kmeňa Platyhelmintes a nematódy.
Wurm-Ex Plasma