logo
0

Hansaplast Sprej na rany 50 ml

  • Sprej na
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
VHODNÝ PRE DETI A CITLIVÚ POKOŽKU.
* Rýchle a bezbolestné čistenie rán
* Chráni rany pred infekciou
* Bezfarebný sprej s veľmi dobrou kožnou znášanlivosťou

UPOZORNENIE
V prípade väčších poranenia so silným výpotkom alebo známkami infekcie sa obráťte na lekára. - U popálenín sa v prípade nejasností v stupni popálenia obráťte na lekára. - Len na vonkajšie použitie na rany. - Pokiaľ začne poranená oblasť rudnout, opúchať či bolieť, jej stav sa zhorší alebo sa nezačne hojiť priebehu niekoľkých dní, obráťte sa na lekára. - O použití u tehotných a dojčiacich žien a detí do dvoch rokov sa pred používaním poraďte s lekárom. Nepoužívajte: - v kombinácii s ďalšími lokálnymi prípravkami na rovnakú oblasť. - v kombinácii s aniónovými surfaktantami, mydlami, oleju, gély atď. - v prípade známych alergií na niektorú zo zložiek. - v strednom a vnútornom uchu alebo v oblasti očí. - nepretržite dlhšie ako 30 dní. - Neprehĺtajte. Vedľajšie účinky: Nemožno vylúčiť, že v niektorých zriedkavých prípadoch sa môže počas používania objaviť podráždenie či vyrážky. Pokiaľ zaznamenáte takúto reakciu alebo v prípade ďalších príznaku, prerušte používanie a obráťte sa na lekára. Pokiaľ zaznamenáte neočakávané či potenciálne závažné príznaky po použití tohto výrobku, informujte prosím vášho lekára či lekárnika, výrobca a vašu národnú zdravotnícku autoritu


Použitie:
Zastavte krvácanie. Nastriekajte zo vzdialenosti cca 10 cm na celú ranu pre odstránenie všetkých nečistôt a viditeľných častíc. V prípade potreby zopakujte. Ranu a jej okolie jemne vysušte. Pre ľahšie odstránenie možno použiť na přischlé či prilepené krytia k rane.
* Vyčistite ranu týmto Sprejom na rany, ktorý ju účinne ochráni pred infekciou.
* Pre nerušené hojenie ranu chráňte pred vonkajšími vplyvmi, ako sú nečistoty a baktérie. Zakryte ranu náplasťou alebo sterilnom krytím.
* Podporte prirodzený proces hojenia rany a zmiernite riziko tvorby jaziev pravidelným nanášaním Masti na rany, kým sa vaše poranenia úplne nezahoja.
Sprej na