logo
0

Kemon Actyva Disciplina Mask ( hrubé a nepoddajné vlasy ) - Vyživujúca maska

  • Actyva Disciplina
200ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Disciplina Mask ( hrubé a nepoddajné vlasy ) - Vyživujúca maska

Hrubé a nepoddajné vlasy často vyžadujú špeciálnu starostlivosť, aby boli mäkké, pružné a ľahko ovládateľné. Kemon Actyva Disciplina Mask je vysoko koncentrovaný produkt, ktorý bol starostlivo vytvorený, aby vyhovoval týmto konkrétnym potrebám, zatiaľ čo poskytuje vlasom potrebné živiny, pre zdravý vzhľad a pocit.

Účinky:
Kemon Actyva Disciplina Mask ponúka hlbokú výživu pre hrubé a nepoddajné vlasy, čím ich robí mäkkými, pružnými a ľahko ovládateľnými. Jej zloženie bojuje proti krepateniu vlasov, obnovuje vlasovú štruktúru a zlepšuje celkovú textúru vlasov. Vlasy sú po použití masky žiarivé, plné života a bez známok hrubosti.

Vhodný pre:
Táto maska je ideálnou voľbou pre všetkých s hrubými a nepoddajnými vlasmi, či už sú prirodzené alebo spôsobené chemickými ošetreniami, ako je trvalá alebo vyrovnávanie vlasov. Je vhodná pre všetky dĺžky a typy vlasov, ktoré potrebujú extra výživu a kondicionovanie.

Použitie:
Na dosiahnutie najlepších výsledkov naneste Kemon Actyva Disciplina Mask na vlhké, čerstvo umyté vlasy. Odporúča sa ju vmasírovať od korienkov až po končeky a nechať pôsobiť 10-15 minút. Počas tejto doby maska hlboko prenikne do vlasového vlákna, poskytujúc všetky svoje výživné prínosy. Po uplynutí odporúčanej doby dôkladne opláchnite teplou vodou. Pre maximálne výsledky je ideálne používať túto masku raz až dvakrát týždenne.
Actyva Disciplina