logo
0

Kiss My Face Brow Tint Diy Kit - Sada na farbenie obočia 20 ml

  • Brow Tint
Black
SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Brown
SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Úprava obočia:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Brow Tint Diy Kit - Sada na farbenie obočia 20 ml

Táto vysoko kvalitná domáca sada Brow Tint DIY Kit na tónovanie obočia obsahuje všetko, čo potrebujete na zafarbenie obočia. Prineste si salón domov a zvýraznite vaše obočie. Dlhotrvajúce farby vydržia na vašom obočí až 6 týždňov. Špeciálna formula obohatená o biotín zaistí zdravé a vyživené obočie. Intenzitu farby si volíte sami podľa doby, kedy ju necháte pôsobiť.

Súprava obsahuje:
Farba na obočie 10 ml
Aktivátor 10 ml
Miešacia miska
Miešadlo
Kefka na obočie
Inštrukcie na použitie

VLASTNOSTI:
- sada na farbenie obočia,
- vydrží až 6 týždňov,
- dlhotrvajúce a intenzívne pigmenty,
- vyživuje,
- obsah sady vystačí na 20+ použitie.

Pred použitím si starostlivo prečítajte priložený návod.
1. Odličovačom bez obsahu oleja odstráňte z obočia všetok make-up a prirodzenú mastnotu a obočie nechajte úplne uschnúť.
2. Na pokožku okolo obočia naneste kozmetickú vazelínu, dbajte však, aby sa nedostala na chĺpky, ktoré budete farbiť.
3. Vytlačte asi 2cm farebného krému do miešacej misky. Pridajte 5 kvapiek vývojky. Miešadlom, ktoré je súčasťou sady, zmes v miske dokonale premiešajte, až bude hladká a krémová.
4. Pomocou kefky zmes naneste na obočie. Pokiaľ sa zmes pri nanášaní dostane na kožu, okamžite ju zotrite navhlčeným kozmetickým tampónom.
5. Dobu, počas ktorej výrobok neháte pôsobiť, upravte v závislosti na požadovanej farbe, ako je uvedené na obale. Po uplynutí doby pôsobenia jemne zotrite zvyšky zmesi z obočia navhlčeným kozmetickým tampónom.

Výrobok uchovávajte v izbovej teplote. Nádobky s oboma zložkami prípravku majte starostlivo uzavreté, aby nebolo ovplyvnené pôsobenie výrobku pri ďalšom použití.

UCHOVÁVAJTE MIMO DOSAHU DETÍ. V prípade kontaktu s okom, oko dôkladne opláchnite veľkým množstvom čistej vody. Pokiaľ podráždenie alebo začervenanie očí pretrváva, vyhľadajte lekára. Zoznámte sa s pokynmi a riaďte sa nimi. Tento produkt nie je určený na použitie u osôb mladších ako 16 rokov. Na farbenie obočia použite vhodné rukavice.
Brow Tint