logo
0

Balmain Couleurs Couture Conditioner (farbené a melírované vlasy) - Vyživujúci kondicionér pre hebkosť a lesk

  • Couleurs Couture
300ml SKLADOM
+ ZADARMO
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Couleurs Couture Conditioner (farbené a melírované vlasy) - Vyživujúci kondicionér pre hebkosť a lesk

Balmain Couleurs Couture Conditioner je luxusný vyživujúci kondicionér, špeciálne navrhnutý pre farbené a melírované vlasy. Tento produkt je súčasťou prestížnej kolekcie Balmain Hair Couture, ktorá je známa pre svoje vysoko kvalitné a inovatívne výrobky na starostlivosť o vlasy.

Účinky:
Balmain Couleurs Couture Conditioner pomáha chrániť a predĺžiť životnosť farbených a melírovaných vlasov. Tento kondicionér pomáha uzamknúť farbu do vlasového vlákna, zatiaľ čo dodáva potrebnú hydratáciu a výživu. Výsledkom je intenzívnejšia farba, ktorá vydrží dlhšie, a vlasy, ktoré sú hladké, lesklé a plné vitality.

Vhodný pre:
Balmain Couleurs Couture Conditioner je ideálny pre farbené a melírované vlasy. Tento produkt je tiež vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú účinný spôsob, ako chrániť a predĺžiť životnosť svojej farby, zatiaľ čo dodávajú svojim vlasom potrebnú výživu a hydratáciu.

Použitie:
Balmain Couleurs Couture Conditioner je jednoduchý na použitie. Po umytí vlasov šampónom naneste kondicionér na vlhké vlasy, nechajte pôsobiť niekoľko minút, aby sa aktívne zložky mohli plne vstrebať, a potom dôkladne opláchnite. Tento kondicionér je vhodný na pravidelné použitie pre udržanie optimálneho stavu farbených a melírovaných vlasov.

Balmain Couleurs Couture Conditioner je must-have pre každého, kto hľadá optimálnu starostlivosť pre svoje farbené a melírované vlasy. Tento luxusný kondicionér ponúka intenzívnu výživu a hydratáciu, zatiaľ čo pomáha chrániť a predĺžiť životnosť farby. S Balmain Couleurs Couture Conditioner budú vaše vlasy vždy vyzerať zdravo, lesklo a plné vitality, zatiaľ čo vaša farba zostane živá dlhšie.
Couleurs Couture