logo
0

Balmain Homme Bodyfying Conditioner - Pánsky posilňujúci kondicionér pre objem vlasov

  • Homme Bodyfying
1000ml SKLADOM
+ ZADARMO
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Homme Bodyfying Conditioner - Pánsky posilňujúci kondicionér pre objem vlasov

Balmain Homme Bodyfying Conditioner je luxusný kondicionér, ktorý je navrhnutý tak, aby dodal vašim vlasom nielen hydratáciu a lesk, ale taktiež dodal potrebný objem a plnosť. Pochádza od renomovanej značky Balmain, ktorá je známa svojimi prvotriednymi vlasovými produktmi, ktoré sú obľúbené u mnohých profesionálov v odbore starostlivosti o vlasy po celom svete.

Účinky:
Tento kondicionér pracuje na posilnení a zvýšení objemu vlasov od korienkov až po končeky. Jeho jedinečné zloženie pomáha posilniť vlasové vlákno, zatiaľ čo dodáva potrebný objem a plnosť bez toho, aby vlasy zaťažil. Balmain Homme Bodyfying Conditioner tiež pomáha odstraňovať zlé rozčesávanie vlasov a zlepšuje celkovú manipulovateľnosť s vlasmi, čo uľahčuje ich styling.

Vhodný pre:
Balmain Homme Bodyfying Conditioner je ideálny pre všetky typy vlasov, najmä pre tie, ktoré hľadajú dodatočný objem a plnosť. Jeho vyživujúci a posilňujúci vzorec je navrhnutý tak, aby poskytol zdravý vzhľad a pocit všetkým typom vlasov.

Použitie:
Po umytí vlasov šampónom naneste kondicionér na vlhké vlasy a nechajte pôsobiť niekoľko minút, kým ho dôkladne opláchnete. Tento kondicionér je ideálny na pravidelné použitie a môže byť použitý sám alebo v kombinácii s ďalšími produktmi z radu Balmain pre komplexnú starostlivosť o vlasy.

Pokiaľ hľadáte kondicionér, ktorý vašim vlasom dodá objem a plnosť, zatiaľ čo ich zároveň vyživuje a posilňuje, Balmain Homme Bodyfying Conditioner je správnou voľbou. Tento luxusný kondicionér je bohatý na vyživujúce zložky, ako je biotín a panthenol, ktoré pomáhajú posilniť a zvýšiť objem vlasov. Vďaka Balmain Homme Bodyfying Conditioner môžete mať vlasy plné objemu, ktoré ste vždy chceli.
Homme Bodyfying