logo
0

Balmain Homme Scalp Scrub - Vlasový peeling na stimuláciu vlasovej pokožky

  • Homme Scalp
100ml SKLADOM
+ ZADARMO
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Homme Scalp Scrub - Vlasový peeling na stimuláciu vlasovej pokožky

Balmain Homme Scalp Scrub je prémiový vlasový peeling, ktorý je špeciálne navrhnutý na stimuláciu vlasovej pokožky a podporu celkového zdravia a vitality vlasov. Tento inovatívny výrobok od poprednej módnej značky Balmain, známej svojou záľubou v dokonalosti, prináša salónovú kvalitu starostlivosti o vlasy do pohodlia vášho domova.

S jeho exfoliačnými vlastnosťami, jemne odstraňuje nadbytočný maz a odumreté kožné bunky z pokožky hlavy, čím podporuje jej cirkuláciu a zdravý rast vlasov. Tento vlasový peeling je tiež pripravený s výživnými zložkami, ktoré poskytujú hlbokú hydratáciu a obnovu, zanecháva vašu pokožku hlavy a vlasy krásne živé.

Účinky:
Balmain Homme Scalp Scrub pracuje na dvoch frontoch: ako exfoliant a ako hydratačný krém. Ako exfoliant jemne odstraňuje nečistoty a odumreté kožné bunky z pokožky hlavy, čím ju udržuje čistú a zdravú. Ako hydratačný krém poskytuje hlbokú hydratáciu a obnovu, čo zlepšuje celkový vzhľad a pocit pokožky hlavy a vlasov.

Vhodný pre:
Balmain Homme Scalp Scrub je vhodný pre všetky typy vlasov a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú účinný spôsob, ako oživiť a revitalizovať svoju pokožku hlavy a vlasov.

Použitie:
Naneste na vlhkú pokožku hlavy pred umývaním vlasov. Masírujte jemne po dobu niekoľkých minút, aby sa čiastočky peelingu mohli plne zabrať do pokožky a vlasy mohli vstrebať výživné zložky. Potom dôkladne opláchnite a pokračujte v rutinnej starostlivosti o vlasy podľa potreby. Pre najlepšie výsledky odporúčame používať tento vlasový peeling raz týždenne.
Homme Scalp