logo
0

Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition ( vlnité a kučeravé vlasy ) - Vyživujúca maska

  • Curl Manifesto
500ml SKLADOM
+ ZADARMO
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition ( vlnité a kučeravé vlasy ) - Vyživujúca maska

Kérastase Curl Manifest Masque Beurre Haute Nutrition je revolučná vyživujúca maska špeciálne vyvinutá pre potreby vlnitých a kučeravých vlasov. Značka Kérastase, známa svojim luxusným prístupom k starostlivosti o vlasy, prichádza s produktom, ktorý je stelesnením inovácie a kvality. Táto maska je zárukou intenzívnej výživy, obnovy pružnosti a zvýraznenia prirodzenej krásy kučeravých vlasov.

Účinky:
Kérastase Curl Manifest Masque Beurre Haute Nutrition poskytuje vlnitým a kučeravým vlasom komplexnú starostlivosť. Manukový med intenzívne hydratuje a dodáva vlasom stratenú vlhkosť, zatiaľ čo ceramid pracuje na obnove vlasovej štruktúry a posilnení vlasových vlákien. Výsledkom je viditeľne zdravšie, pružnejšie a lesklejšie štice. Maska tiež pomáha definovať kučery a zamedzuje ich krepovateniu, čo je častý problém u tohto typu vlasov.

Vhodný pre:
Produkt je ideálny pre všetkých, ktorí majú vlnité alebo kučeravé vlasy a chcú ich intenzívne vyživiť, obnoviť ich pružnosť a zvýrazniť ich prirodzenú krásu. Maska je vhodná na pravidelné používanie a je vhodná pre všetky typy kučeravých vlasov, od jemných po hrubé.

Použitie:
Masku aplikujte na umyté a uterákom vysušené vlasy. Nechajte pôsobiť 5–10 minút a potom dôkladne opláchnite. Pre ešte lepšie výsledky používajte v kombinácii s ďalšími produktmi z radu Kérastase Curl Manifesto.
Curl Manifesto