logo
0

Labello Transparent Lip Gloss - Ošetrujúci olej na pery

  • Transparent Lip
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Balzamy na pery:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Transparent Lip Gloss - Ošetrujúci olej na pery

Hydratuje, vyživuje a nelepí. Rozdávajte žiarivé úsmevy bez popraskaných pier. Popraskané a suché pery? Au. Nielen v zimných mesiacoch to môže byť problém, ktorý rieši mnoho žien aj mužov. Pritom keď s niekým hovoríme, veľmi často sa mu pozeráme práve na pery, ktoré by nás mali tak trochu reprezentovať. Ošetrujúci olej na pery Transparent obsahuje 100% prírodné oleje, ktoré pery vyživujú, hydratujú a zjemňujú.
Výsledkom budú plné a lesklé pery, ktoré volajú po bozku. Olej na pery Transparent je ideálny pre tých, ktorí netúžia po výrazných farbách, ale chcú, aby si pery zachovali prirodzený vzhľad, ale zároveň boli zdravé a šťavnaté. Vďaka aplikátoru sa ľahko nanáša, jednoducho rozotiera a nelepí. Rozdávajte očarujúce úsmevy.
Olej na pery môžete na pery nanášať kedykoľvek. Preto ho majte po ruke po celý deň. Vďaka aplikátoru ho ľahko nanesiete na pery aj bez zrkadla. Chcete, aby vaše pery boli šťavnaté a zdravé neustále? Nanášajte ošetrujúci olej na pery pravidelne. Len tým dosiahnete pier, ktoré volajú po bozku.

Vlastnosti:
- obsahuje 100% prírodné oleje
- hydratuje, vyživuje a regeneruje
- má vegánske zloženie
- vďaka aplikátoru sa ľahko nanáša
- vaše pery budú plnšie a lesklé
Transparent Lip