logo
0

Lavera Basis Sensitiv Body Cleansing Bar - Tuhé mydlo 2v1 na telo aj vlasy

  • Basis Sensitiv
50g SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Tekuté a tuhá mydlá:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Basis Sensitiv Body Cleansing Bar - Tuhé mydlo 2v1 na telo aj vlasy

Doprajte si prírodnú čistiacu starostlivosť v jednom univerzálnom produkte alebo šampuku. Vegánske zloženie bez mikroplastov a umelých konzervačných látok je šetrné kvašej pokožke, vlasom aj prírode. Vďaka obsahu Bio Aloe Vera šampuk intenzívne hydratuje a obsiahnutý rastlinný keratín podporuje prirodzenú obnovu kožných i vlasových buniek. Jemné umývacie zložky zaisťujú dostatok peny a šetrne odstraňujú všetky nečistoty. Vlasy sa po použití ľahko rozčesávajú a zostávajú lesklé a uhladené. Pokožka je opečovávaná obsiahnutými bio maslami, ktoré ju zanechávajú hladkú na dotyk. Tuhý sprchový gél prevonia vašu kúpeľňu aj deň jemnou vôňou citrusov stónmi ruže a vanilky.

Použitie tuhého sprchového gélu a šampónu 2v1 je veľmi jednoduché. Vlasy a pokožku tela namočte vodou príjemnej teploty. Tuhý sprchový gél napeňte v dlaniach, či prechádzaním po vlasoch a postupujte rovnako ako pri bežných tekutých produktoch. Po použití šampúk odložte na odkvapkávaciu podložku a nechajte ho uschnúť.

Vlastnosti:
- trikrát ekonomickejšie ako bežné šampóny,
- biologicky rozložiteľný, takže nezaťažuje odpadové vody,
- jednoduchý krok k udržateľnejšiemu životnému štýlu,
- vysoko koncentrovaný ekologický produkt,
- balený v 100% recyklovateľných obaloch.

Bio Aloe vera je odpradávna známa ako prospešná bylina. Najčastejšie sa z tejto púštnej rastliny v starostlivosti o pleť používa gél z ich dužnatých listov. Výťažky z Bio Aloe vera majú vďaka vysokému obsahu vitamínov, minerálov a kyseliny salicylovej upokojujúce a hydratačné účinky. Gél zBio aloe vera tiež podporuje obnovu kolagénu, ktorý spomaľuje starnutie pokožky a zvyšuje jej pevnosť.

Keratín preniká do poškodených vlákien vlasov, zaceľuje ich, a preto sa využíva predovšetkým vevlasová kozmetika. Tiež zabraňuje ich nadmernému vypadávaniu. Má mnoho prospešných účinkov aj na pokožku a pleť. Jedná sa predovšetkým o jeho hydratačné, zjemňujúce a vyhladzujúce schopnosti. Zároveň chráni kožné bunky pred poškodením a oxidatívnym stresom.
Basis Sensitiv