logo
0

Men-Rock Sandalwood Shaving Gift Set - Darčeková sada holiacej starostlivosti

  • Sandalwood Shaving
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Sandalwood Shaving Gift Set - Darčeková sada holiacej starostlivosti

Súprava obsahuje:
Krém na holenie Sandalwood (Shave Cream) 100 g
Štetka na holenie (Synthetic Shaving Brush)
Stojan na štetku na holenie (Brush Drip Stand)

Krém na holenie Sandalwood (Shave Cream)
Krém na holenie pre elegantný zážitok z mokrého holenia. Jeho hustá hodvábne tlmiaca pena chráni vašu pokožku a zaisťuje hladké a čisté oholenie. Na rozdiel od niektorých tekutých tenkých gélov a pien na holenie nevysušuje uprostred holenia. Hlboko hydratuje a vyživuje pokožku, pomáha tiež predchádzať podráždeniu. Upokojujúca vôňa santalového dreva s korenistými tónmi čierneho korenia dodá vašej pokožke príjemnú a pritom jemnú vôňu po celý deň.

Ako používať:
Naneste trochu krému na holenie na ruku alebo do misky na holenie, napeňte a dobre rozšľahajte s trochou teplej vody pomocou tradičnej štetky na holenie.
Štetka na holenie (Synthetic Shaving Brush)

Štetka na holenie so syntetickými štetinami je vhodná pre vegánov. Mieša horúcu vodu a krém na holenie do prekvapivo hustej peny, čo umožňuje oveľa pohodlnejšie oholenie. Pomáha odstrániť nežiaducu odumretú pokožku a vyhnúť sa škrabancom, rezom alebo podráždeniu.

Ako používať:
Naneste trochu krému na holenie na ruku alebo do misky na holenie, napeňte a pomocou štetky dobre rozšľahajte s trochou teplej vody.
Stojan na štetku na holenie (Brush Drip Stand)

Vďaka držiaku vaša štetka na holenie riadne vyschne. Štetka visí štetinami dole a je tak chránená pred hromadením vlhkosti v rukoväti a deformáciou štetín.
Sandalwood Shaving