logo
0

MOVit Energy Morský Kolagén Beauty Plus + Kyselina hyalurónová 90 tabliet

  • Morský Kolagén
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Správna výživa a bezproblémový metabolizmus kože sa prejavujú zdravým a mladistvým vzhľadom. Pre štruktúru a metabolizmus kože sú veľmi dôležité zložky, ktoré sa prirodzene vyskytujú v ľudskom tele:
* KOLAGÉN je základnou štrukturálnou zložkou kože zaisťujúcou jej pevnosť Kyselina hyaluronová sa podieľa významne na štruktúre kože, kde zaisťuje jej pružnosť a hydratáciu.
* BIOTÍN prispieva k udržaniu normálneho stavu vlasov a pokožky.
* KOENZÝM Q10 je súčasťou buniek kože. Jeho produkcia s vekom klesá. Starnutie kože vedie k tvorbe vrások a vyššej náchylnosti k poškodeniu žiarením Kremík je dôležitým stopovým prvkom. Jeho deficit v koži môže viesť k tvorbe vrások.
* ZINOK je stopovým prvkom, ktorý chráni bunky pred oxidačným stresom, podieľa sa na tvorbe bielkovín, prispieva k udržaniu normálneho stavu vlasov, kože a nechtov.
* SELÉN prispieva k udržaniu normálneho stavu vlasov, nechtov a chráni bunky pred oxidačným stresom.
* KYSELINA PANTOTÉNOVÁ prispieva k energetickému metabolizmu

BALENIE
90 tabliet

DÁVKOVANIE
Užívajte 2-3 tablety denne, dôkladne zapiť tekutinou

UPOZORNENIE
Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej a vyváženej stravy. Dbajte na vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Skladovanie: v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C mimo priameho slnečného svetla alebo reflektorov.
Morský Kolagén