logo
0

My. Organics Cupido Spray Goji - Vlasový vyživujúci sprej

  • Cupido Spray
150ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Vlasové spreje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Produktový rad Goji MY.ORGANICS Resurrection má svojho druhu jedinečné riešenie pre extrémne preťažované, poškodené, vyčerpané, porézny a veľmi suché vlasy či už z dôvodu genetickej predispozície alebo v dôsledku zle vykonaného farbenie, odfarbovanie alebo iných chemických úprav alebo pôsobenie externých vplyvov ako je smog , chlór, soľ alebo opakovaného nesprávneho umývanie s použitím nevhodných alebo neprofesionálnych produktov.
Resurrection = vzkriesenie je špeciálny ucelená rada pre rekonštrukciu vlasového vlákna. Dokáže poskytnúť vlasom hĺbkovú intenzívnu a dlhotrvajúcu regeneráciu, vďaka obsahu hodnotných aktívnych zložiek navracia vlasom ich pôvodnú krásu, posilňuje ich vnútornú štruktúru a dodáva im silu, objem a hodvábnu hebkosť. So svojím intenzívnym účinkom proti prejavom starnutia hĺbkovo ozdravuje vlasy a dodáva im lesklý a žiarivý vzhľad. Dodáva objem a výživu. Bojuje účinne proti voľným radikálom, ktoré sú dôvodom starnutie kapilárnych štruktúr a tak predchádza degeneráciu vlasov.

- sprej s bohatým obsahom koncentrovaných minerálnych solí MY.ORGANICS Cupido Spray Goji preniká do najhlbších vrstiev štruktúry vlasov a uzamyká v nich všetku výživu, ktorá je nutná pre kompletnú regeneráciu
- účinok sa prejavuje už od prvých použitia

Použitie:
Po umytí šampónom vytlačte vodu z vlasov do uteráka, nastriekajte výdatné množstvo produktu na celý objem vlasov, nechajte pôsobiť niekoľko minút. Nesplachujte a naneste na vlasy masku MY.ORGANICS Miracle Mask Goji.
Cupido Spray