logo
0

My. Organics The Organic Hydrating Serum Argan, Linseed And Avocado - Regeneračné sérum

  • The Organic
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Vlasové séra:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Hydrating Serum Argan, Linseed And Avocado - Regeneračné sérum

MY.ORGANICS Hydrating - produktová rada vyvinutá špecificky pre suché vlasy, ktoré sú vyčerpané a poškodené chemickými procedúrami a farbením. Produkty z radu Hydrating jemne čistí a hydratujú vlasy, dodávajú im objem a vitalitu vďaka výživným účinkom špecifických esenciálnych olejov. Po ošetrení sú vlasy hebké a ľahko upraviteľné.

- regeneračné hydratačné sérum MY.ORGANICS The Organic Hydrating Serum Argan, Linseed And Avocado s obsahom ľanového oleja a extraktu z ylang-ylang
- rekonštruuje vlasy bez zaťaženia
- dodáva hydratáciu a žiarivý lesk, zdôrazňuje a podporuje odtiene farby, zaisťuje lesk končekom vlasov
- je vhodné pre všetky typy vlasov a to vrátane veľmi poškodených, suchých a matných
- vďaka proteínom obsiahnutým v ľanovom oleji sérum bojuje proti krepovitosti vlasov a zanecháva vlasy hodvábne hladké a lesklé
- účinné prírodné zložky:
Arganový olej - je získavaný z nepražených jadierok argánie, vďaka čomu si uchováva svoje blahodárne účinky. Pomáha regenerovať, obnovovať vitalitu, posilňovať, hydratovať a dodávať brilantný lesk každému typu vlasov. Okolo vlasu vytvára ochrannú bariéru, čím predchádza padanie a podporuje rast vlasov.
Ľanové semienka - olej z ľanových semienok je výborný prírodný spojenec pri starostlivosti o vlasy a pomáha predchádzať štiepeniu končekov. Mastné kyseliny, ktoré sú v ľanovom oleji obsiahnuté, prispievajú k hydratácii vlasov a udržujú ich pružné a odolné.
Avokádo - avokádový olej sa v kozmetike využíva pre svoje vyživovacie a regeneračné vlastnosti. Má blahodarné účinky na veľmi vysušené, poškodené a lámavé vlasy. Pri nanášaní na vlasovú pokožku a na vlasy pomáha odstrániť problémy so svrbením a tvorbou lupín.
Ylang-ylang (Ylang Ylang) - ylang-ylang je rastlina, ktorá vďaka svojim početným terapeutickým účinkom vyživuje a regeneruje suché vlasy a spomaľuje padanie vlasov. Účinne bráni vzniku rozštiepených končekov, dodáva vlasom hebkosť a ladnosť, posilňuje vlasovú cibuľku a chráni pokožku.

Použitie:
Naneste 2 až 3 kvapky séra na suché vlasy.
Tlačou sťažuje presnú rozštiepené končeky.
The Organic