logo
0

My. Organics The Organic Thickening Conditioner Mango And Rose - Kondicionér

  • The Organic
1000ml SKLADOM
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Kondicionéry:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Thickening Conditioner Mango And Rose - Kondicionér

- produktová rada MY.ORGANICS Thickening
- chráni pokožku hlavy vďaka obsahu špecifických olejov, ktorých účinok dodáva vitalitu jemným vlasom, posilňuje ich a zväčšuje ich odolnosť. Kombinovaný účinok produktov z radu Thickening zaistí vlasom hebkosť a objem a dodáva im prirodzený lesk, ktorý je synonymom zdravých vlasov.

- posilňujúci kondicionér MY.ORGANICS The Organic Thickening Conditioner Mango And Rose bohatý na prírodné ingrediencie, vyvinutý pre ošetrovanie a ochranu suchých vlasov, farbených vlasov a vlasov po chemických úpravách
- účinné prírodné zložky:
Mango - dokonalá ingrediencie pre blaho a zdravie vlasov: hydratuje, vyživuje a regeneruje vlasovú kutikulu, ktorá predstavuje ochrannú vrstvu vlasu. Zmäkčuje, dodáva hebkosť, má antioxidačné účinky, dodáva lesk kutikule. Okrem toho pomáha predchádzať štiepeniu končekov.
Ruža - ružový esenciálny olej sa používa ako starostlivosť o krehké lámavé alebo poškodené vlasy a na ošetrenie poškodenej pokožky hlavy. Jeho blahodarný účinok je okamžitý a dokáže razom zlepšiť konzistenciu vlasov a dodať im zdravý vzhľad.

Použitie:
Naneste kondicionér o veľkosti orecha na šampónom umyté vlasy. Prehrejte kondicionér v dlaniach a nanášajte od končekov smerom ku korienkom. Nechajte pôsobiť po dobu 2 až 4 minút. Pre zvýšenie účinku je možné použiť zdroj tepla, napr. Prehriaty uterák. Opláchnite veľkým množstvom vlažnej vody.

pH 5,0- 5,5
The Organic