logo
0

My. Organics The Organic Thickening Shampoo Orange And Lemon - Vlasová pena

  • The Organic
1000ml SKLADOM
+ ZADARMO
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Vlasové peny:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Thickening Shampoo Orange And Lemon - Vlasová pena

Produktový rad MY.ORGANICS Thickening
- chráni pokožku hlavy vďaka obsahu špecifických olejov, ktorých účinok dodáva vitalitu jemným vlasom, posilňuje ich a zväčšuje ich odolnosť. Kombinovaný účinok produktov z radu Thickening zaistí vlasom hebkosť a objem a dodáva im prirodzený lesk, ktorý je synonymom zdravých vlasov.

- posilňujúci šampón MY.ORGANICS The Organic Thickening Shampoo Orange And Lemon určený pre jemné vlasy s tendenciou k masteniu
- vďaka obsahu esenciálnych olejov citróna, pomaranča a mäty piepornej hĺbkovo čistí pokožku hlavy, čím zaisťuje stimuláciu a udržuje vlasy hydratované
- dodáva vlasom žiarivý lesk a objem
- účinné prírodné zložky:
Pomaranč - pomarančový esenciálny olej svojím pôsobením vracia rovnováhu unavenej pokožke a prispieva tak k prevencii problémov s padaním vlasov, dodáva vlasom lesk, pružnosť a tonus.
Citrón - citrónový esenciálny olej má na vlasy vďaka obsahu vitamínov výborné regeneračné účinky.
Mäta pieporná - mäta je rastlina známa svojimi upokojujúcimi vlastnosťami. Esenciálny olej z mäty piepornej sa v kozmetike používa pre zníženie podráždenia a začervenanie vlasovej pokožky, dodáva príjemný osviežujúci pocit.

Použitie:
Naneste šampón v množstvo veľkosti malého orecha na dlaň. Prehriaty šampón v dlaniach nanášajte na vlasovú pokožku aj na vlasy od korienkov po končeky a dôkladne premasírujte. Nechajte pôsobiť po dobu 2 minút a potom opláchnite vlažnou vodou.

pH 5,0 - 5,5
The Organic