logo
0

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum - Pleťové sérum s aloe a bielym čajom

  • Aloe &
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Pleťová séra
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Aloe & White Tea Face Serum - Pleťové sérum s aloe a bielym čajom

Toto revolučné tvárové sérum sa hodí ku všetkým typom pokožky. Vyživuje, hydratuje a hojí pokožku. Vyživujúci extrakt z aloe a upokojujúci biely čaj pomáhajú osviežiť unavenú pokožku. Produkt sa najviac hodí citlivej a ľahko podráždenej pokožke, kedy ponúka pokožke efektívnu hydratáciu, antioxidačný účinok a upokojenie podráždenia. Okrem toho pokožku spevňuje a skrášľuje. Pripravte sa na vaše nové ja s vyživenou, sviežou a perfektne hladkou pokožkou.

Máte matnú, dehydratovanú a unavenú pokožkou? V tom prípade je čas siahnuť po osviežujúcom tvárovom sére NANOIL! Berte ho ako prírodnú esenciu, ktorá má za úlohu osviežiť vašu pokožku, dodať ju hydratácii a tiež ju skrášliť, aby ste sa cítili čo najkomfortnejšie.

Toto sérum bolo vyvinuté preto, aby vašej pokožke dodalo efektívnu starostlivosť a chránilo ju pred znečistením vzduchu a ďalšími škodlivými externými faktormi, vrátane modrého svetla. Perfektne upokojuje podráždenú pokožku a pomáha osviežiť pokožku unavenú a to v akomkoľvek veku. Sérum s aloe a bielym čajom je ľahké a perfektne sa hodí na aplikáciu ráno, pred nanášaním make-upu. Zaisťuje, že bude naša pokožka zdravá a oddýchnutá vďaka hydratácii, antioxidačnému účinku a znormalizovaniu sekrécie mazu. Dodajte svojej pokožke láskyplnú starostlivosť a sledujte, ako sa vám mení zo dňa na deň pred očami!

Vlastnosti:
- spevňuje pokožku.
- chráni pokožku pred modrým svetlom.
- zabraňuje strate hydratácie.
- osviežuje pokožku.
- pomáha upokojovať pokožku.
- rozjasňuje a skrášľuje epidermis.
- znižuje viditeľnosť vrások.
- udržuje pokožku v skvelom stave.
- dodáva pokožke hebkosť.
- vyživuje, posilňuje a hydratuje pokožku.
- chráni pokožku, nech už je v akomkoľvek stave.

Použitie:
Naneste si tvárové sérum s Aloe a bielym čajom na vyčistenú, suchú tvár, krk a na pokožku hrudníka. Vmasírujte produkt do pokožky pomocou končekov vašich prstov a vyhnite sa pritom pokožke okolo vašich očí. Nechajte pokožku sérum úplne absorbovať a následne aplikujte váš obľúbený tvárový krém, či skrášľujúci olej od Nanoil. Aplikujte ráno, či večer.
Aloe &