logo
0

Nanoil Avocado Oil - Avokádový olej

  • Avocado Oil
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Oleje na vlasy
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Avocado Oil - Avokádový olej

Avokádový olej od Nanoil je organický a nespracovaný olej lisovaný za studena, ktorý ponúka kvalitné skrášlenie vlasov, vďaka čomu bol certifikovaný spoločnosťou Ecocert. Olej si v sebe uchováva všetky blahodárne esencie dužiny avokáda.

Ide o prírodný skrášľujúci olej obsahujúci sedem vitamínov (A, B, D, E, H, K, PP). Berie sa ako verzatilný vyživujúci vitamínový elixír. Skvele sa absorbuje a intenzívne hydratuje vysušenú pokožku. Olej obnovuje epidermis a zabraňuje vypadávaniu vlasov. Skvele sa hodí na starostlivosť o suché, citlivé a zrelé typy pokožky. Skvelý účinok má pri pokožke, kde sa objavujú prvé známky starnutia. Olej je certifikovaný spoločnosťou Ecocert, čo je celosvetovo uznávaná a nezávislá spoločnosť certifikujúca tie najkvalitnejšie prírodné kozmetické produkty.

Úžasné vlastnosti avokáda boli objavené okolo roku 7000 pred naším letopočtom v Mexiku, odkiaľ avokádo pochádza. Avokádo sa berie ako to najlepšie ovocie na svete, čo sa výživových údajov týka. Radí sa tak medzi takzvané super-jedlá. Vlastnosti avokádového oleja sú tiež prvotriedne.

Čo obsahuje?
Avokádový olej, okrem blahodarných mastných kyselín, je plný vitamínov A, B, D, E, H, K a PP. Žiadny iný olej ich neobsahuje také množstvo. Berie sa ako to najlepšie vitamínové sérum na vlasy a na tvár. Okrem toho produkt ponúka vysoké koncentrácie skvalénu (redukuje funkciu mazových žliaz), proteínov a minerálov, ktoré pokožka a vlasy potrebujú pre svoje skrášlenie a pre svoju optimálnu funkciu.

Vlastnosti:
- ideálne sa hodí na tvár a na vlasy: hĺbkovo vyživuje a hydratuje.
- obnovuje lipidovú vrstvu na pokožke.
- má antibakteriálne, protivírusové a protiplesňové účinky.
- obnovuje vlasové korienky a bojuje proti vypadávaniu vlasov.
- je zdrojom prírodných antioxidantov.
- spomaľuje starnutie.
- redukuje viditeľnosť vrások.
- vyhladzuje pokožku a dodáva jej pružnosť.
- bojuje proti odfarbovaniu pokožky.
- obnovuje vlasy, dodáva im hebkosť a vyhladzuje ich.
- obnovuje vrstvu epidermis a urýchľuje obnovu pokožky.
- pomáha pri starostlivosti o pokožku, ktorú trápi psoriasis a ekzém.
- obnovuje prírodnú ochrannú vrstvu pokožky.

Použitie:
Prírodné oleje sú verzatilnou kozmetikou: možno ich používať na tvár, pokožku tela a vlasy. Stačí produkt vmasírovať, alebo ho pridať do kúpeľa. Použitie produktu je nespočetné množstvo a môžete si tak presne vybrať ten spôsob aplikácie, ktorý vám najviac vyhovuje.

Vlasy - Perfektne sa hodí na výživu a obnovu. Hodí sa pre vlasy so strednou a vysokou porozitou. Avokádový olej dodá vlasom vitamíny a mastné kyseliny a ďalej sa tiež postará o pokožku hlavy a spomalí produkciu mazu. Produkt dokáže vlasy posilniť, dodať im lesk, vyživiť ich končeky a chrániť vlasy pred poškodením a toxínmi.
Pokožka tela - Skvele sa postará o suchú a hrubú pokožku, ktorej chýba pevnosť a pružnosť. Pomáha aj pokožke spálenej od slniečka. Po vstrebaní vytvára jemný film, ktorý vyhladzuje pokožku a chráni ju pred dehydratáciou. Avokádový olej môžete pridať aj do vášho kúpeľa, alebo ho používať ako základ pre zmesi olejov. Možno ho vmasírovať do pokožky vášho tela, alebo ho použiť na suchej oblasti (lakte, kolená).
Tvár - Avokádový olej dodáva prvotriednu starostlivosť o vašu tvár. Dokáže zefektívniť každú masku, krém, či každý peeling – či už sú produkty kúpené alebo podomácky vyrobené. Olej je možné používať ako nočné sérum pre suché, matné, unavené a inak poškodené oblasti pokožky a je možné ho používať aj okolo očí. Často sa produkt pridáva do tvárových masiek s hlinou. Pri kombinácii s ricínovým olejom sa jedná o efektívneho pomocníka na odlíčenie a na obnovu pokožky. Produkt ďalej obnovuje pery poškodené vetrom a chladom.
Pokožka rúk - Avokádový olej sa hodí na starostlivosť o pokožku rúk. Nahrádza krémy na ruky, pretože sa postará o suchú a popraskanú pokožku. Je možné ho tiež pridávať do masiek a krémov, čím zlepší ich účinok.
Pokožka na nohách - Stará sa aj o tú najunavenejšiu pokožku nôh. Hydratuje, obnovuje a chráni pokožku pred škrabancami. Perfektné aditívum do kúpeľov a krémov na nohy.
Avocado Oil