logo
0

Nanoil Hair Conditioner Keratín - Kondicionér na vlasy s keratínom 125ml

  • Hair Conditioner
125ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Kondicionéry
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Conditioner Keratín - Kondicionér na vlasy s keratínom 125ml

Ľahký kondicionér pre oslabené, lámavé, poškodené a štiepiace sa vlasy - dvojfázový kondicionér od Nanoil nasýtený obnovujúcimi časticami keratínu. V pohodlnej forme hmly, ktorú môžete použiť na posilnenie a regeneráciu vlasov, kedykoľvek budete chcieť. Obsahuje štyri zložky, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie vašich vlasov: tekutý keratín, rastlinné proteíny, ricínový olej a pantenol. Sú kombinované v ultraľahkom zložení, ktoré vlasy ihneď po aplikácii obalia a poskytne im ochranu, výživu a posilnenie. Nanoil Keratín Hair Conditioner funguje dvoma spôsobmi.
NANOIL kondicionér na vlasy s keratínom 125ml

Na jednej strane vlasy uhladia, ľahšie sa rozčesávajú a po umytí lepšie štylizujú. Na druhej strane im poskytuje podporu, vďaka ktorej získavajú späť pružnosť, vitalitu a silu, ktorá im chýbala. Výsledkom sú lesklé vlasy, ktoré sa nelámu, nekrepatia a nepoškodzujú, ale vyzerajú krásne bez ohľadu na situáciu.

Ako používať:
Pred použitím dobre pretrepte. Nastriekajte na umyté, vlhké, uterákom vysušené vlasy z krátkej vzdialenosti. Používajte aj počas dňa na suché vlasy - kedykoľvek potrebujú výživu.
Hair Conditioner