logo
0

Nanoil Hair Mask Keratín - Maska na vlasy s keratínom

  • Hair Mask
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Masky na vlasy
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Mask Keratín - Maska na vlasy s keratínom

Keratínová vlasová maska funguje ako terapia určená pre slabé alebo poškodené vlasy. Vďaka svojmu zloženiu, ktoré obsahuje tie najlepšie, koncentrované ingrediencie, dokáže vlasy posilniť a skrášliť a pritom im tiež dodať zdravý lesk. Veľmi rýchlo skrášľuje a posilňuje slabé, jemné a matné vlasy. Existuje celý rad faktorov, ktoré škodia vašim vlasom, ktoré sú neustále vystavené škodlivým faktorom. Našťastie existujú produkty, ktoré dokážu vlasy efektívne chrániť a posilňovať, ako práve táto maska s keratínom od Nanoil. Pokiaľ cítite, že vaše vlasy potrebujú obnovu a posilnenie, rozhodne ju vyskúšajte. Vykročte bližšie ku krásnym vlasom!

Vlasová maska s keratínom od Nanoil sa perfektne hodí pre slabé, poškodené, jemné a rozstrapkané vlasy, ktoré často podstupujú tepelný a chemický styling, alebo ktoré sú vystavené nevhodnej každodennej starostlivosti či stresu. Zároveň na ne mohli pôsobiť nežiaduce vonkajšie faktory, ako napríklad slnečný svit, či znečistenie ovzdušia. Maska funguje skvele v prípade, že vás trápi stav vašich vlasov, rovnako ako v prípade, keď ich chcete chrániť pred poškodením a udržiavať ich v dobrom stave.

Vlastnosti:
- intenzívne obnovuje vnútornú štruktúru vlasov.
- zabraňuje lámaniu vlasov.
- zabraňuje tvorbu rozstrapkaných končekov.
- posilňuje vlasy od korienkov po končeky.
- posilňuje vlasy a dodáva im lesk a hebkosť.
- chráni vlasy pred mechanickým poškodením.
- dodáva dlhodobý prísun živín a hydratácia.

Použitie:
Odporúča sa masku užívať aspoň raz týždenne. Naneste si dávku masky na čisté, vlhké vlasy a nechajte pôsobiť 10-20 minút. Potom vlasy dôkladne premyte. Vlasy si potom môžete načesať tak, ako obvykle.
Hair Mask