logo
0

Nanoil Hair Mask Liquid Silk - Maska na vlasy s tekutým hodvábom

  • Hair Mask
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Mask Liquid Silk - Maska na vlasy s tekutým hodvábom

Maska s intenzívnym obnovujúcim účinkom, bohatá na hodvábne proteíny. Obaľuje vlasy ochrannou vrstvou a obnovuje ich štruktúru, kedy tiež zaisťuje ochranu ich farby pred vyblednutím. Vo výsledku tento produkt dodáva vlasom zdravý vzhľad vďaka dodaniu lesku a posilneniu ich štruktúry. Skvele sa stará o farbené vlasy a chráni ich pritom pred žiarom. Poškodené a krehké vlasy? Vyskúšajte masku s tekutým hodvábom, ktorá vlasy posilní, či už majú akúkoľvek farbu, alebo sú akokoľvek staré. Uhraňte svojmu okoliu svojimi hebkými vlasmi!

Pozitívne pôsobí na všetky vlasové typy, vrátane poškodených, matných, farbených či bielených vlasov. Tekutý hodváb sa tiež skvele hodí pre vlnité, či kučeravé vlasy - vyhladzuje ich, zabraňuje ich kučeraniu a skrotí ich pre ľahší styling. Vďaka tomu maska vašim vlasom dodá ochranu ich štruktúry a krásu. Prvé výsledky sú pritom viditeľné po prvom použití.

Vlastnosti:
- obnovuje poškodené vlasy.
- bojuje proti kadereniu vlasov.
- chráni vlasy pred teplom.
- dodáva vlasom hodvábnu hebkosť.
- chráni vlasy pred stratou vlhkosti.
- dodáva vlasom objem.

Použitie:
Odporúča sa masku užívať aspoň raz týždenne. Naneste si dávku masky na čisté, vlhké vlasy a nechajte pôsobiť 10-20 minút. Potom vlasy dôkladne premyte. Vlasy si potom môžete načesať tak, ako obvykle.
Hair Mask