logo
0

Nivea Extreme Hold Styling Mousse - Penové tužidlo

  • Extreme Hold
150ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Extreme Hold Styling Mousse - Penové tužidlo

Či už túžite po krásne lesklých vlasoch s plným objemom alebo vyživených a pružných vlnách, ktoré vydržia. Penové tužidlo Extreme Hold vám pomôže vytvoriť účes, ktorý vám budú ešte dlho závidieť – vlasy udržia až 48 hodín. Stylingové zloženie je dokonalou zmesou aktívnych látok a starostlivosti. Nájdete v ňom pantenol, vitamín B3 a makadamiovú esenciu a tak tužidlo vlasy zbytočne nezaťažuje ani nevysušuje. Neobsahuje žiadne umelé zložky (napríklad silikóny) a chráni pred teplom. Užite si spoľahlivú, extrémnu a dlhodobú fixáciu.

VLASTNOSTI:
- penové tužidlo,
- s extra silnou fixáciou,
- ošetrujúce zloženie s panthenolom a vitamínom B3,
- nevysušuje vlasy,
- neobsahuje žiadne umelé zložky,
- chráni vlasy pred teplom,
- spoľahlivá fixácia účesu až na 48 hodín.

Extrémne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom, pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Na recykláciu dávajte iba úplne vyprázdnenú fľašu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nestriekajte do očí.

Naneste penu o veľkosti marhule do dlaní a následne rovnomerne votrite do vlhkých vlasov. Vyfúkajte vlasy cez guľatú kefu na stredný stupeň teploty a vytvarujte.
Extreme Hold