logo
0

Purity Vision Bio Vanilkový regenerujúci krém univerzálny

  • Bio Vanilkový
70ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Bio Vanilkový regenerujúci krém univerzálny

Bio Regenerujúci krém vanilkový PURITY VISION® vás zahalí do sladko voňavého vanilkového závoja. Tento regenerujúci krém ponúka intenzívnu starostlivosť, ktorá je vhodná najmä na suchú pokožku a pleť. Je skvelý na priebežné premazávanie počas dňa.

BIO BAMBUCKÉ MASLO PURITY VISION® je univerzálne, vysoko vyživujúce, ošetrujúce, plné vitamínov a minerálov. Je nevyhnutnou ingredienciou kozmetických prípravkov a používa sa v kúpeľoch a kozmetických salónoch pre tých najnáročnejších klientov. Pochádza z čistých oblastí východnej Afriky, z plodov menej známeho a horšie dostupného druhu maslovníka afrického (Vitellaria Nilotica). Obsahuje preto oveľa viac prospešných látok ako bežne dostupné bambucké maslá. Rozpúšťa sa pri telesnej teplote, vďaka čomu sa ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Oceníte ho najmä pre jeho hydratačné a regeneračné účinky.

BIO MARULOVÝ OLEJ pochádza z jadierok žltých plodov Marulovníka namíbijského a je prezývaný africkým elixírom mladosti. Obsahuje vysoké percento polynenasýtených mastných kyselín, ktoré majú výrazné regeneračné a vyhladzujúce účinky. Ďalej je bohatý na antioxidanty a vitamín C, ktoré pokožku chránia pred nepriaznivými vplyvmi okolia.

BIO ZLATÝ JOJOBOVÝ OLEJ má jedinečnú schopnosť normalizovať pokožku a navracať ju do jej zdravého stavu (a navracať jej zdravý vzhľad). Podporuje tvorbu kolagénu v pleti, čím pomáha zjemňovať drobné vrásky a eliminovať výskyt nových. Vďaka obsahu cenných nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E tiež intenzívne regeneruje pokožku a dlhodobým užívaním zlepšuje jej elasticitu a pevnosť.

BIO BRUTNÁKOVÝ OLEJ má blahodárne účinky pre problematickú pleť, ktoré poskytuje regeneráciu a znižuje začervenanie a podráždenie pleti. Získava sa zo semienok byliny Brutňák lekársky.

BIO ARGANOVÝ OLEJ má protistarnúci efekt a vyhladzuje drobné vrásky. Má tiež skvelé regeneračné a hydratačné účinky, ktoré ocení každá pleť.

VITAMÍN E zmierňuje prejavy starnutia, vyhladzuje vrásky a navracia pleti pružnosť a pevnosť. Chráni bunkové membrány pred škodlivými voľnými radikálmi, čím napomáha spomaľovať procesy starnutia pleti.

ROZMAZLOVANIE PLETI: Bio Regenerujúci krém Vanilkový PURITY VISION ® je navrhnutý pre každodennú starostlivosť o pleť. Vyskúšajte ho ako denný a nočný krém. Krém zaisťuje prirodzenú regeneráciu kožných buniek a vyživuje vašu pleť. Než ho nanesiete, treba pokožku očistiť a potom navlhčiť, na čo môžete použiť Bio Ružovú vodu PURITY VISION®. Následne môžete aplikovať krém. Vďaka obsahu bambuckého masla bude pleť chránená a zamatovo hebká.

STAROSTLIVOSŤ O TELO: Tento univerzálny krém vyživí aj tú najnáročnejšiu pokožku. Kombinácia arganu a brutnákového oleja prepožičiava krému jedinečné ošetrujúce vlastnosti, vďaka vašej pokožky regeneruje a hydratuje. Bio Regenerujúci krém Vanilkový môžete použiť aj na masáže a starostlivosť po opaľovaní. Krúživými pohybmi naneste potrebnú vrstvu na pokožku a jemne krém vmasírujte. Odmenou bude jemná a hebká pokožka, prevoňaná sladkou vôňou vanilky.
Bio Vanilkový