logo
0

Purity Vision Fair Trade Zlatý jojobový olej

  • Fair Trade
100ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
45ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Purity Vision / Telové oleje
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Telové oleje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Fair Trade Zlatý jojobový olej

Objavte unikátne vlastnosti zlatého jojobového oleja najvyššej možnej kvality, ktoré obnovujú vitalitu každého typu pokožky. Suchú pleť dostatočne premastí, uzamkne vnú vlhkosť a zabráni tak ďalšiemu vysušovaniu. Citlivú pokožku upokojí a zmierni jej začervenanie. Mastná pleť vďaka nemu obmedzí nadmernú činnosť mazových žliaz. Bio Zlatý Jojobový olej - Fair Trade tak viditeľne zlepšuje štruktúru všetkých typov pleti.

Vďaka obsahu biologicky cenných nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E intenzívne regeneruje pokožku a dlhodobým užívaním zlepšuje jej elasticitu a pevnosť. Vzhľadom na vysoký obsah vitamínu E tiež eliminuje prejavy starnutia pleti a podporuje regeneráciu buniek. Ďalej upokojuje podráždenie, redukuje začervenanie a je vhodným pomocníkom pri starostlivosti o pokožku sekzémami a kožnými alergiami.

Bio Zlatý Jojobový olej – Fair Trade má veľmi podobné vlastnosti ako prirodzený kožný maz. Preto sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film. Nezabudnite ho však vždy aplikovať na navlhčenú pleť. Najlepšie niektorú zBio Kvetinových vôd PURITY VISION.
ODLÍČENIE: Vmasírujte niekoľko kvapiek oleja do pleti, následne mokrým a nahriatym uterákom či tampónom jemne zotrite nečistoty z pleti a užívajte si pocit čistoty.

Hĺbkové čistenie:
Zmiešajte pár kvapiek Bio Zlatého Jojobového oleja slžičkou umývacieho Marockého ílu – Rhassoul PURITY VISION s troškou vody. Zmes naneste na pleť, nechajte 10 minút pôsobiť a potom zmyte vlažnou vodou.

Starostlivosť a výživa pleti:
Olej bruškami prstov jemne vklepte do navlhčenej pokožky. Bio Zlatý Jojobový olej pleť zregeneruje, harmonizuje a zabráni jej vysušovaniu počas dňa či noci.

Starostlivosť o pokožku celého tela:
Použite olej na premázávanie celého tela, na relaxačné MASÁŽE alebo pridajte pár kvapiek do kúpeľa. Vaša pokožka bude vyživená, zregenerovaná a jemne prevoňaná.

Pre krásne a silné vlasy:
Naneste malé množstvo Bio Zlatého Jojobového oleja po umytí vlasov do ešte mokrých končekov, predíde tak ich lámaniu a vlasy budú vyživené. Vlasom môžete tiež dopriať Zábal, počas ktorého necháte olej pôsobiť 10–20 minút po celej dĺžke vlasov. Po zábale vlasy umyte jemným šampónom.
Fair Trade