logo
0

Purity Vision Raw Bio Argan a Kokos

  • Raw Bio
120ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Raw Bio Argan a Kokos

Vychutnajte si jedinečné ošetrujúce vlastnosti Raw Bio Kokosového oleja a vzácneho Raw Bio Arganového oleja. Raw Bio Argan a Kokos je vhodný pre všetky typy pleti. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E skvele vyživí pokožku, čo uvíta suchá, zrelá aj veľmi citlivá pleť. Intenzívnu starostlivosť dodá aj vlasovej pokožke a celej dĺžke vlasov, ktoré navrátia stratený lesk. K jeho dôležitým vlastnostiam patria regenerujúce a omladzujúce účinky, upokojujúci efekt a ochrana pokožky pred pôsobením nepriaznivých vonkajších vplyvov. Oceníte ho tiež pri problémoch sakné a ekzémy.

ROZJASNENÁ PLEŤ:
Raw Bio Argan a Kokos je navrhnutý pre každodennú starostlivosť o pleť. Jemná tvárová masáž prekrví pokožku, vyplní jemné vrásky a stimuluje tvorbu kolagénu v pokožke. Využijete ho aj ako šetrný odličovací olej, ktorý môžete použiť aj na odlíčenie citlivého očného okolia. Stačí ho jemne vmasírovať dopletia a následne zmyť teplou vodou.

HLADKÁ POKOŽKA:
Vďaka svojim ošetrujúcim vlastnostiam je Raw Bio Argan a Kokos vhodný ako upokojujúce starostlivosti po opaľovaní, či po holení. Ďalej je skvelý ako masážny olej a regeneračné telové mlieko. Vo forme zábalu pomôže tiež na popraskané alebo vysušené ruky. Na výživný zábal naneste silnú vrstvu olejovej zmesi na ruky, nasaďte bavlnené rukavičky a nechajte pôsobiť aspoň 20 minút.

KRÁSNE VLASY:
1. Vyskúšajte ho ako BEZOPLACHOVÚ STAROSTLIVOSŤ pre regeneráciu ROZTREPENÝCH KONEČKOV. Po kúpeli ho vmasírujte do mokrých končekov a následne vlasy nechajte preschnúť.
2. Pre lesklé vlasy aplikujte REGENERAČNÚ KÚRU. Olej jemne vmasírujte do vlhkých vlasov, zabaľte do uteráka a nechajte pôsobiť 20 minút. Následne vlasy dôkladne umyte šampónom.
3. Ďalšou možnosťou je extra VYŽIVUJÚCA MASKA NA VLASY, ktoráimdodá pevnostalesk. Postup je jednoduchý. Po umytí ho stačí naniesť do vlasov a nechať pôsobiť niekoľko hodín počas dňa alebo cez celú noc. Následne treba vlasy dôkladne umyť. Táto intenzívna maska vyživí vlas od korienku až ku končeku, a zabráni tak ďalšiemu štiepeniu a lámaniu.
4. Pre UVOĽŇUJÚCU MASÁŽ HLAVY zahrejte olej tak, aby bol na dotyk príjemne teplý. Potom končekmi prstov vmasírujte dostatočné množstvo oleja do vlasovej pokožky, vrátane celých dĺžok, a nechajte pôsobiť niekoľko hodín alebo cez noc. Následne všetko dôkladne vymyte šampónom.
Raw Bio