logo
0

Sefiros AntiAge pre oblasť očí Sefiros EyeSha5 - Prístroj na vyhladenie vrások

  • AntiAge pre
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
AntiAge pre oblasť očí Sefiros EyeSha5 - Prístroj na vyhladenie vrások

Exkluzívna starostlivosť o očné okolie. Vaša pleť si zaslúži to najlepšie. Špeciálne to platí pre citlivú a jemnú oblasť očného okolia, ktorá ako prvá bojuje so známkami starnutia a ďalšími nepríjemnosťami.

Rádiofrekvenčné ošetrenie podporujúce tvorbu kolagénuElektronická svalová stimulácia pomocou jemných impulzovFotónová LED terapia pre oživenie a výživu pokožky3v1: Rozžiarenie, spevnenie a výživa očného okolia v jedinom prístrojiIdeálna na cesty

Funkcia
Prístroj Sefiros EyeSha5 môžete používať v 2 režimoch:. ROZJASNENIE & KOLAGÉNOVÝ REŽIM

Funkcia ROZJASNENIA vám prinesie žiarivú a mladistvú pokožku očného okolia.
Očistite tvár a naneste primerané množstvo čistiaceho gélu na očné okolie. Zapnite režimRozjasnenie & Omladenie s technológiou rádiofrekvenčnej stimulácie (RF) a červeného svetla. Pomaly pohybujte hlavou elektród pozdĺž spodného viečka a krúživým pohybom okoloočného okolia. Zariadenie po 2 minútach 2x pípne na upozornenie, aby ste sa presunuli na druhé oko. Po 4 minútach sa automaticky vypne.

Jediným tlačidlom ale môžete prepnúť na revitalizačný KOLAGÉNOVÝ REŽIM, v ktorom sa aktivujú žlté svetlo a technológia EMS pre účinné omladenie a lifting pleti.
Očistite tvár a naneste dostatočné množstvo gélu alebo séra okolo očí. ZapniteRevitalizačný kolagénový režim s technológiou elektronickej svalovej stimulácie (EMS) ažltého svetla. Pomaly pohybujte hlavou elektród pozdĺž spodného viečka a krúživým pohybom okolo očného okolia. Zariadenie 2x pípne na upozornenie, aby ste sa presunuli nadruhé oko. Po 4 minútach sa automaticky vypne.
Technológia
AntiAge pre