logo
0

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./ 3% - Vyvíjacia emulzia

  • Perfumed Hydrogen
1000ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./ 3% - Vyvíjacia emulzia

V oblasti vlasovej starostlivosti a farbenia vlasov zohráva kľúčovú úlohu kvalitné vyvíjacie emulzie. Fanola, uznávaná značka v obore vlasovej kozmetiky, prichádza s produktom, ktorý nastavuje nové štandardy - Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./3%. Tento produkt zaisťuje optimálne výsledky pri farbení a odolnosť voči poškodeniu vlasov.

Účinky:
Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./ 3% ponúka množstvo účinkov, ktoré z neho robia nevyhnutný produkt pre profesionálov v oblasti vlasovej starostlivosti:
Efektívne zosvetlenie: Vďaka svojmu precíznemu zloženiu umožňuje jemné a rovnomerné zosvetlenie vlasov.
Stabilná konzistencia: Emulzia má stabilnú konzistenciu, ktorá zaisťuje jednoduchú aplikáciu a rovnomerné rozloženie produktu po celej dĺžke vlasov.
Ochranu vlasov: Hydrogén peroxid v kombinácii s ďalšími zložkami pomáha minimalizovať možné poškodenie vlasov počas farbiaceho procesu.

Vhodný pre:
Táto vyvíjacia emulzia je ideálna pre profesionálnych kaderníkov a vlasových stylistov, ktorí hľadajú produkt s precíznym a spoľahlivým výsledkom. Je vhodná pre všetky typy vlasov, najmä pre tie, ktoré vyžadujú jemné zosvetlenie alebo farbenie bez agresívneho zosvetľujúceho efektu.

Použitie:
Pre dosiahnutie najlepších výsledkov zmiešajte Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./3% s vybraným farbiacim krémom v pomere, ktorý odporúča výrobca. Dôkladne premiešajte, kým nedosiahnete hladkú konzistenciu. Aplikujte rovnomerne na vlasy a nechajte pôsobiť po dobu určenú inštrukciami. Po uplynutí odporúčanej doby vlasy dôkladne opláchnite teplou vodou a použite šampón a kondicionér na farbené vlasy.

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./3% je revolučným produktom, ktorý kombinuje vedecké poznatky s potrebami profesionálnych kaderníkov. Je to nástroj, ktorý zaisťuje nielen krásny, ale aj zdravý vzhľad vlasov po farbení. Pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivosť, kvalitu a najlepšie možné výsledky v oblasti farbenia vlasov, je táto vyvíjacia emulzia tou správnou voľbou.
Perfumed Hydrogen