logo
0

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% - Vyvíjacia emulzia

  • Perfumed Hydrogen
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% - Vyvíjacia emulzia

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./9% je vysoko kvalitná vyvíjacia emulzia, ktorá je navrhnutá tak, aby zabezpečila dokonalé a rovnomerné farbenie vlasov. S koncentráciou 9% peroxidu vodíka, táto emulzia funguje efektívne s rôznymi typmi farbiacich a zosvetľujúcich produktov, čím zaistí vynikajúce výsledky farbenia. V tomto podrobnom popise sa zameriame na jednotlivé aspekty produktu, aby sme vám poskytli úplný prehľad o tom, čo Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./9% ponúka.

Účinky:
Zaistenie efektívneho farbenia: Peroxid vodíka otvára vlasovú kutikulu a umožňuje farbiacim alebo zosvetľujúcim molekulám preniknúť do vlasového vlákna, čo zaisťuje intenzívny a dlhotrvajúci výsledok.
Príprava vlasov na ďalšie ošetrenie: Produkt pomáha odstrániť existujúce farbiace pigmenty a pripravuje vlasy na nový odtieň alebo iné chemické zákroky.
Starostlivosť o vlasy po farbení: Kondicionujúce zložky v produkte pomáhajú obnoviť prirodzenú hydratáciu a lesk vlasov, ktoré môžu byť po chemickom zákroku oslabené.
Zlepšenie celkového vzhľadu vlasov: Vlasy sú po použití hladšie, lesklejšie a ľahšie sa rozčesávajú.

Vhodný pre:
Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% je vhodná na použitie v kombinácii s permanentnými a semi-permanentnými farbami na vlasy, rovnako ako s produktmi na zosvetlenie. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú intenzívne výsledky farbenia, či už sa jedná o úplnú zmenu farby, zdôraznenie melíru, alebo pokrytie šedín.

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte liekovku, aby sa obsah emulzie premiešal. Zmiešajte Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./9% s vybraným farbiacim alebo zosvetľujúcim produktom podľa pokynov výrobcu. Následne zmes aplikujte rovnomerne na suché vlasy. Nechajte pôsobiť po požadovanú dobu, a potom vlasy dôkladne opláchnite. Po farbení alebo zosvetlení odporúčame použiť vyživujúci šampón, kondicionér alebo masku, aby boli vaše vlasy hydratované a chránené.

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./9% je profesionálna vyvíjacia emulzia, ktorá zaručuje dokonalé výsledky farbenia a zosvetlenia. S jej pomocou môžete dosiahnuť intenzívne a dlhotrvajúce farby, a to všetko s dodatočnou starostlivosťou o štruktúru vašich vlasov. Jej špeciálne zloženie zaisťuje, že vaše vlasy budú počas celého procesu chránené a hydratované. Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./9% je teda ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitnú a spoľahlivú vyvíjaciu emulziu pre svoje farbiace a zosvetľujúce procedúry.
Perfumed Hydrogen