logo
0

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil Continuous Spray SPF 30 - Suchý olej na opaľovanie

  • Protective Dry
177ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Opaľovací kozmetika:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Protective Dry Oil Continuous Spray SPF 30 - Suchý olej na opaľovanie

Hawaiian Tropic Olej na opaľovanie v spreji poskytuje širokospektrálny ochranu UVA a UVB. Vďaka luxusné receptúre, obohatenú o kokos a papáju, sa olej veľmi rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku hydratovanú a jemnú.
Vychutnajte si až 80 minút na pláži alebo leňošením pri bazéne bez starostí vďaka vodotesnej receptúre. Olej je ľahký a nezanecháva mastný pocit na pokožke. Využite pohodlné balenie v spreji a uľahčite si nanášanie oleja na opaľovanie. Ochranný olej na opaľovanie s obsahom kokosu a manga chráni a hydratuje pokožku. Vodeodolný.
Nestriekajte priamo na tvár. Aplikujte 20 minút pred opaľovaním. 3 polievkové lyžice na celé telo. Aplikujte opakovane pre zachovanie ochrany. Chráňte malé deti pred priamym slnkom. Používajte pre nich odevy a vlasovú kozmetiku s veľmi vysokou ochranou (SPF vyššia ako 25). Varovanie: Vyhnite sa intenzívnemu poludňajšiemu slnku. Žiadny opaľovací produkt nemôže poskytnúť 100% ochranu. Nadmerné vystavenie slnku je vážnym ohrozením zdravia. Menšie množstvo použitého lieku môže zásadne znížiť stupeň ochrany vašej pokožky.

VLASTNOSTI:
- suchý olej na opaľovanie v spreji,
- chráni pred UV žiarením,
- veľmi rýchlo sa vstrebáva,
- hydratuje pokožku,
- dodáva jej hebkosť,
- nezanecháva mastný pocit,
- je vodeodolný.

Tlaková nádoba. Pri zahriatí môže explodovať. Chráňte pred slnečným žiarením a nevystavujte teplotám nad 50 ° C. Neprepichujte, nespaľujte, a to ani po použití. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo na žeravý materiál. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom. Uchovávajte mimo dosahu horľavých zdrojov. Zákaz fajčenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. Recyklujte iba prázdne plechovky. Obsahuje oxybenzon.
Protective Dry