logo
0

Nanoil Hair Conditioner Algae - Vyživujúci kondicionér s riasami

  • Hair Conditioner
125ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Kondicionéry
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Conditioner Algae - Vyživujúci kondicionér s riasami

Ľahký kondicionér pre suché, krehké, elektrizujúce vlasy suchými končekmi - dvojfázový kondicionér Nanoil na báze vzácnych rias. Pre dokonalú hydratáciu, regeneráciu a skrášlenie vlasov deň po dni.

Hlavnou zložkou tejto verzie kondicionéra Nanoil je extrakt z morských rias Nori - silný antioxidant, UV filter a látka prirodzene starajúca sa o hydratáciu vlasov. Boli vytvorené s dokonale známymi ošetrujúcimi vlastnosťami ricínového oleja a provitamínu B5 (panthenol).

Stačí používať kondicionér Nanoil s morskými riasami pravidelne, aby ste obnovili prirodzenú krásu svojich vlasov. Je to receptúra, ktorá vyživuje, hydratuje a revitalizuje od prvého použitia. Zahalí vlasy tenkou ochrannou vrstvou, vďaka ktorej nestráca tak rýchlo cennú hydratáciu. Vyhladzuje, zabraňuje krepateniu a elektrizovaniu, to všetko bez zaťaženia a straty pružnosti.

Návod na použitie:
Pred použitím pretrepte. Z malej vzdialenosti nastriekajte umyté, vlhké, uterákom vysušené vlasy. Aplikujte počas dňa na suché vlasy, kedykoľvek potrebujú výživu.
Hair Conditioner