logo
0

Nanoil Hair Mask Algae - Maska na vlasy s morskou riasou

  • Hair Mask
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Masky na vlasy
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Mask Algae - Maska na vlasy s morskou riasou

Táto hydratačná vlasová maska kombinuje silu prírody a ľahkosť svojej receptúry. Vďaka obsahu morských rias dokáže vlasom dodať zdravie, lesk a hebkosť, nech už sú akéhokoľvek typu. Pravidelné užívanie tejto masky vaše vlasy skrášli a vaša stylingová rutina bude oveľa príjemnejšia, než by ste si mysleli. Vlasy sú každodenne vystavené strate hydratácie. Preto vyžadujú každodennú starostlivosť, ktorú im je schopná dodať práve hydratačná vlasová maska obohatená o morské riasy. Táto maska skrášľuje vlasy rýchlo a efektívne. Objavte silu morských rias v tejto vlasovej maske od Nanoil.

Vlasová maska s morskou riasou od Nanoil je určená vlasom, ktoré vyžadujú hydratáciu a obnovu. Jedná sa o perfektné riešenie pre starostlivosť o suché, slabé a matné vlasy, ktorým nechýba iba ochrana, ale aj lesk, pevnosť a energia. Maska sa stará o to, aby boli vlasy efektívne chránené a aby sa s nimi pri rannom stylingu lepšie pracovalo. Tiež vlasy chránia pred účinkom vonkajších faktorov, akými je napríklad slnečné žiarenie, či chladný vietor.

Vlastnosti:
- obnovuje prírodnú krásu a lesk vlasov.
- hydratuje vlasy a udržuje ich v hydratovanom stave.
- dostáva sa do štruktúry vlasov, ktorú posilňuje.
- obnovuje a chráni vlasy pred poškodením.
- vyhladzuje vlasy bez ich zaťaženia.
- uľahčuje každodennú rutinu.
- zabraňuje štiepeniu končekov.

Použitie:
Odporúča sa masku užívať aspoň raz týždenne. Naneste si dávku masky na čisté, vlhké vlasy a nechajte pôsobiť 10-20 minút. Potom vlasy dôkladne premyte. Vlasy si potom môžete načesať tak, ako obvykle.
Hair Mask