logo
0

Purity Vision Bio Harmančekový olej

  • Bio Harmančekový
100ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Purity Vision / Telové oleje
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Telové oleje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Bio Harmančekový olej

Bio Harmančekový olej poskytuje harmonizujúcu starostlivosť o všetky typy pleti. Vďaka svojim upokojujúcim schopnostiam je ideálny pre citlivú aj problematickú pokožku. Zmierňuje jej začervenanie, svrbenie a drobné podráždenia.

Objavte silu Bio Harmančeka lekárskeho v podobe upokojujúceho oleja vhodného na odličovanie, premazávanie pokožky celého tela, relaxačný kúpeľ či masáž. Vďaka svojim upokojujúcim vlastnostiam je ideálnym pomocníkom napríklad po opaľovaní a k zmiernení prejavov kožných alergií. Bez obáv môžete olejček zaradiť aj do starostlivosti o vašich najmenších. Jeho 100% prírodné zloženie je vhodné aj pre ich extrémne citlivú pokožku.
Výroba šetrnou maceráciou
Výroba Bio Harmančekového oleja začína zberom kvetov harmančeka lekárskeho. Nasleduje proces tradičnej pozvoľnej macerácie, počas ktorej sú kvety naložené na niekoľko týždňov do zmesi za studena lisovaných Bio olejov. V PURITY VISION macerujeme v Bio Slnečnicovom, Bio Jojobovom a Bio Arganovom oleji. Účinné látky tak z Harmančeka prechádzajú do tejto unikátnej ošetrujúcej zmesi, ktorá je následne prefiltrovaná. Výsledkom je luxusný macerát s omamnou vôňou a vlastnosťami ručne zbieraných bylín. Vďaka tomuto svojmu 100% čistému a prírodnému pôvodu zaistí harmančekový macerát pokožke žiarivý a svieži vzhľad.

Bio Harmanček lekársky
Kvet harmančeka je známy ako tradičný univerzálny pomocník, ktorý využívali už naše babičky. Vďaka obsahu látky zvanej bisabolol má výrazné upokojujúce účinky, zmierňuje začervenanie a dokáže zjednotiť tón pokožky aj jej jemné nedokonalosti. Blahodarné účinky Bio Harmančeka ocenia predovšetkým citlivá, aknózna či ekzematická pokožka.

Synergia ošetrujúcich olejov
100% Raw Bio Arganový olej je marocký elixír mladosti a krásy, niekedy sa mu tiež hovorí „marocké zlato“ a to celkom oprávnene, jedná sa totiž o jeden z najdrahších a najvzácnejších olejov na svete. Je cenený pre vysoký obsah vitamínu F a vitamínu E, ktoré spomaľujú starnutie pleti. Vďaka nim olej hĺbkovo regeneruje kožné bunky a podporuje ich obnovu.

Bio Jojobový olej so svojou štruktúrou veľmi podobný prirodzenému ľudskému mazu. Preto je vhodný na starostlivosť o všetky typy pleti. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E tiež prispieva k ochrane kožných buniek a ich regenerácii. Vhodný je tiež na starostlivosť o aknóznu či ekzematickú pleť.
Bio Harmančekový