logo
0

K18 Pre Hair Repair Mini Kit - Sada na regeneráciu, výživu a ochranu vlasov

  • Pre Hair
45ml SKLADOM
+ ZADARMO
Nájdete v kategóriách
K18
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Pre Hair Repair Mini Kit - Sada na regeneráciu, výživu a ochranu vlasov

K18 Pre Hair Repair Mini Kit je inovatívna sada produktov navrhnutá pre komplexnú regeneráciu, výživu a ochranu vlasov. Obsahujúce 30 ml Molecular Repair Hair Mist a 15 ml Molecular Repair Hair Mask, tento kit ponúka unikátnu kombináciu zložiek pre hĺbkovú obnovu a revitalizáciu poškodených vlasov. Ideálny pre všetky typy vlasov, tento kit je vysoko efektívny pre obnovu zdravia vlasov poškodených chemickými procesmi, tepelným stylingom alebo environmentálnymi vplyvmi.

Súprava obsahuje:
Molecular Repair Hair Mist. Tento sprej poskytuje okamžitú hydratáciu a obnovu, zlepšuje pružnosť a celkovú kvalitu vlasov. Pomáha obnoviť vlasy poškodené chemickými procesmi a zvyšuje ich odolnosť voči ďalším poškodeniam.


Molecular Repair Hair Mask. Táto maska preniká hlbšie do vlasového vlákna, kde intenzívne obnovuje a posilňuje vlasy. Pomáha obnoviť prirodzenú silu a lesk vlasov, zanecháva ich hladké, zdravo vyzerajúce a ľahko upraviteľné.

Vhodný pre:
K18 Pre Hair Repair Mini Kit je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä pre tie, ktoré sú poškodené, suché, lámavé alebo chemicky ošetrené. Tento kit je ideálny pre tých, ktorí hľadajú intenzívnu regeneráciu a obnovu vlasov bez nutnosti návštevy salónu. Je vhodný ako pre ženy, tak pre mužov a je bezpečný pre farbené a chemicky ošetrené vlasy.

Použitie:
Molecular Repair Hair Mist. Aplikujte na čisté, uterákom osušené vlasy. Aplikujte rovnomerne po celej dĺžke vlasov a nechajte pôsobiť.

Molecular Repair Hair Mask. Po použití Hair Mist naneste masku na vlasy, zamerajte sa predovšetkým na poškodené oblasti. Nechajte pôsobiť niekoľko minút, potom stylingujte ako obvykle. Pre najlepšie výsledky používajte oba produkty spoločne ako súčasť pravidelnej starostlivosti o vlasy.
Pre Hair