logo
0

Nanoil Medium Porosity Hair Oil - Vlasový olej pre vlasy so strednou porozitou

  • Medium Porosity
AKCIA SKLADOM
+ ZADARMO
Nájdete v kategóriách
Nanoil / Oleje na vlasy
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Medium Porosity Hair Oil - Vlasový olej pre vlasy so strednou porozitou

Nanoil pre vlasy so strednou pórovitosťou je spolupráca vedy a bohaté tradície práce s olejmi. Zistite sami, že je exkluzívny prípravok s extraktmi z rastlín na vlasy naozaj skvele funkčný. Nanoil eliminuje problémy s vlasmi a všetky s nimi spojené zhoršenia – lámavosť, dehydratácia, jednotvárnosť, vypadávanie, alebo dokonca lupiny. Zlepšuje rast vlasov, dodáva lesk, zjemňuje a zväčšuje objem, vďaka tomu vlasy vyzerajú zdravo. Stredne pórovité vlasy vyžadujú väčšiu starostlivosť. Ako budú Vaše vlasy vyzerať ich čisto na Vás. Vy si vyberáte akú kozmetickú starostlivosť budete používať. Zvoľte si vyživujúcu a posilňujúcu liečbu s Nanoil, ktorá zlepšuje regeneráciu poškodených buniek, vyživuje ich a zaceľuje. Získate rýchlo rastúce vlasy a zbavíte sa problému so stratou vlasov.

Máte vlasy so strednou porozitou? Čo to znamená?
Stredná porozita je charakteristická pre vlasy, na ktoré sa vcelku ľahko aplikuje styling, ale ktoré často vypadávajú z dôvodu oslabených vlasových folikulov. Pokožka hlavy sa často mastí, zatiaľ čo končeky zostávajú suché a kučeravé. Stredná porozita má o niečo otvorenejšie kutikuly, než nízka porozita. Vlasy sú náchylnejšie na poškodenie, ľahko stráca lesk a pružnosť.

Určené pre:
- vlasy s rozstrapkanými končekmi
- normálne, slabšie a zúžené vlasy
- vlasy bez lesku a pružnosti
- pokrivené vlasy v dôsledku vyššej vlhkosti

Vlastnosti:
- ozdravná a vyživovacia kúra pre vaše vlasy, ktorá ich ďalej skvele hydratuje
- hĺbkovo obnovené vlasy so silnými končekmi
- intenzívna výživa, posilnenie a stimulácia rastu
- jednoduché česanie skrotených vlasov plných vitality

Použitie:
Podľa toho, aké dlhé máte vlasy, môžete na aplikáciu aplikovať až päť dávok produktu a potom ho rovnomerne rozprestrieť. Nechajte olej na vlasoch pôsobiť hodinu alebo dlhšie. Potom produkt vymyte. Olejovanie s produktom NANOIL bude intenzívnejšie v prípade, že mix aplikujete na vlhké a čisté vlasy a vlhkú a čistú pokožku hlavy. Produkt môžu používať muži. Aplikujte v prípade rednutia vlasov, či pri starostlivosti o fúzy.
Medium Porosity